Jadranska obala ima mnoštvo prekrasnih plaža idealnih za različite vrste aktivnosti. Možete uživati u tišini na izoliranim plažama, rekreirati se na plažama s različitim mogućnostima za sportske aktivnosti ili se pak zabaviti na plažama s bogatim noćnim životom. Ukoliko želite provesti ljeto na plažama gdje zabava ne prestaje, ovdje ćemo vam predstaviti naše preporuke:

Plaža Zrće, Novalja (otok Pag)

Zrće je šljunčana plaža na otoku Pagu u blizini mjesta Novalja. Zbog uređenosti i prirodne ljepote nagrađena je Plavom zastavom. Na plaži možete uživati u odbojci na pijesku, vožnji skutera na vodi, toboganima… Plaža Zrće je popularna među mladima jer tamo zabava ne prestaje. Aquarius i Papaya su najpopularniji klubovi na plaži te su ugostili neke od najpopularnijih DJ-eva (Swedish House Mafia, Tiesto, Niki Belucci, David Morales,…).

Plaža Bačvice, Split

Plaža Bačvice je popularna pješčana plaža u Splitu, u blizini Dioklecijanove palače. Nagrađena je Plavom zastavom koja simbolizira kvalitetu ponude. U bilo koje doba godine ćete ovdje naći kupače ili igrače „picigina“. Za noćni provod možete posjetiti nekoliko klubova u okolici (Tropic Club Equador, O’Hara,…), a u ljetnim mjesecima na plaži Bačvice se organiziraju različiti festivali s poznatim DJ-evima. Prošlih godina je to bio Enter Festival, a ove godine će se organizirati Bačvice Beach Festival.

Plaže u Makarskoj

Borova šuma i prirodne šljunčane plaže privlače brojne turiste u Makarsku. Želite li se opustiti uz koktel i opuštajuću glazbu, posjetite Bounty beach bar, a tražite li zabavu do jutarnjih sati, uz svirku DJ-eva, Beach Bar Buba će vas oduševiti. Centar grada je u blizini pa možete prošetati i posjetiti klubove Petar Pan, Grotto i Deep.

Makarska plaža

Makarska plaža

Plaža Pudarica, Barbat, otok Rab

Otok Rab krije brojne pješčane plaže, od kojih je najpopularnija Pudarica u blizini mjesta Barbat. Ističe se čistim morem i borovom šumom u zaleđu te je idealna za obitelji s djecom. Od sportskih aktivnosti, na plaži je moguće igrati odbojku na pijesku, tenis, „picigin“,… Na plaži je tijekom dana opuštajuća atmosfera, međutim, kako se bliži noć plaža postaje popularno okupljalište mladih. Klub Santos, na plaži, je najstariji beach club na Rabu i svaku večer nudi različit program; od gostovanja DJ-eva,  koncerata, modnih revija do različitih tematskih večeri.

Hvar, otok Hvar

Jedna od najpopularnijih plaža u Hvaru je Hula Hula. Nalazi se u zapadnom dijelu grada Hvara (15min pješke od centra). Možete se opustiti uz koktel na ležaljci uz more ali i uživati u različitim jelima jer je u sklopu bara i restoran. Plaža Hula Hula je poznata po after beach zabavama koje počinju nakon 17h i traju sve do zalaska sunca.

Hvar Hulla Hulla

Plaža Hangar, Vodice

Najatraktivnija plaža u Vodicama je Hangar. Idealna je za obitelji sa djecom zbog različitih sadržaja koji se nude na plaži kao npr. dječji vlakić, tobogani, zračni dvorci, igrališta u pijesku,… Popularna je i među mlađom populacijom jer se u beach baru Hookah u svakodnevno održavaju after beach zabave npr. studio 54, pjena party, techno party ili gostuju poznati DJ-evi.

Vodice Hangar

Plaža Banje, Dubrovnik

Jedna od popularnih plaža za noćni provod je i plaža Banje u Dubrovniku. Jedinstvena je jer tijekom dana možete uživati u ležaljkama, ispijati koktel na plaži s pogledom na stari grad Dubrovnik. Na plaži također postoje sportski i zabavni sadržaji, kao npr. teren za odbojku na pijesku, mali nogomet i vaterpolo, najam pedalina, skutera na vodi, paragliding, let padobranom i drugi. Navečer se ugodno i opuštajuće okruženje pretvara u zabavu na otvorenom uz gostovanja svjetski poznatih imena elektroničke glazbe.

Banje Dubrovnik

Banje Dubrovnik