BLIŽE VAMA! Adriagate centralni ured za Istru i Kvarner

BLIŽE VAMA! Adriagate centralni ured za Istru i Kvarner

Novi centralni ured Adriagate grupacije otvorio je svoja vrata za sve iznajmljivače na području Kvarnera i Istre.

Svoj portfolio lokalnih poslovnica kao i svoju poziciju na području Kvarnera Adriagate je osnažio integracijom turističke agencije u Crikvenici. Nakon gotovo više od godinu dana došlo je vrijeme za promjene u samom poslovanju, odnosno za reorganizaciju i centralizaciju Crikvenice kao središnjeg ureda za  domaćina i iznajmljivača privatnog smještaja na poručuju Istre i Kvarnera.

Uredom u Crikvenici se želi postići još bolja i osobnija komunikacija te suradnja sa svim dionicima u turizmu na tom dijelu Hrvatske.

Kolege zastupnici koji su djelovali na području Kvarnera i Istre i dalje su tu za vas, samo su dobili pojačanje koje će im uvelike pomoći u obavljanju svakodnevnih poslovnih obveza.

Adriagate tim Istra i Kvarner

Naš tim sada je puno bliže svim vlasnicima apartmana, kuća za odmor i vila na području Istre i Kvarnera.

Poslovnica je smještena u Crikvenici, na adresi Ul. Braće Sobol 16. Radi tijekom čitave godine, a naš tim je na raspolaganju svim iznajmljivačima s ovog područja svakim danom, u poslovnici i preko mobitela!

Ako trebate savjet oko uređenja, formiranja cijena, potrebne su vam profesionalne fotografije ili imate administrativnih pitanja, bilo da već surađujete s nama ili ste novi iznajmljivač, obratite nam se s povjerenjem.

Neke od naših usluga su:

  • Besplatne profesionalne fotografije
  • Analiza tržišta i kreiranje najbolje ponude za vaš proizvod
  • Besplatan sustav za vođenje rezervacija za iznajmljivače
  • Prijavljujemo goste na e-Visitor
  • Komunikacija s gostima na 13 jezika
  • U destinaciji pružamo gostima sve važne i korisne informacije

Naš tim stoji vam na raspolaganju, slobodno možete navratiti u ured ili nas nazvati putem telefona kako bi se posavjetovali o vlastitom poslovanju.

Centralni ured za Kvarner i Istru:
Adresa: Ulica Braće Sobol 16, Crikvenica
Tel: 051-785-305
Mob: 095-5735667 (Viber, Whats App)

Osobni kontakt kao snažna veza i temelj za dobro partnerstvo

Približavanje i spajanje djelatnika i iznajmljivača te važnost direktnog kontakta s gostom je temeljni cilj Adriagate grupacije, ali i ključ uspjeha.

Adriagate je od samih početka prepoznao prednost suvremene tehnologije u svim segmentima svoga poslovanja, no bez obzira na razna tehnološka unapređenja koja smo implementirali, smatramo da se osobni kontakti nikad ne smiju izgubiti.

Osobni kontakti daju jednu novu dimenziju suvremenom poslovanju. Kroz osobni kontakt domaćina i gosta stvara se dodatna vrijednost budući da je upravo domaćin glavni nositelj preporuke i najglasniji promotor lokalne kulture i tradicije. Na taj način i Adriagate ostvaruje jedinstvenu priliku sprovesti u djelo misiju firme o stvaranju autentičnog odmora za svoje goste te osnažiti vezu i suradnju na zadovoljstvo svih uključenih dionika.

Nataša Š., regionalna voditeljica

Odgovori

Close Menu