Adrenalinski posjet Poljičkoj republici

HITTA DESTINATIONEN:
bike-tour
 •  Avresa från: Omis
 •  Ankomst till: Omis
 •  Kategori: Natur,Mat & Vin,Historia & Kultur,Sport & Äventyr
 •  Varaktighet: 
Skicka förfrågan
INFO
TILLÄGGSINFO
PRISINFO
 • DAG
  1
  IMG-1621
  Uvod
  Poljička republika, destinacija za doživjeti. Spoj bogate povijesne i kulturne baštine, kombinacija mora, rijeke, kanjona i planina predstavlja idealnu lokaciju za aktivni odmor obogaćen kulturnim i gastronomskim delicijama u kojim ćete uživjeti.
  Prepustite nam se i doživite Poljičku republiku na način na koji smo je i mi doživjeli.
 • Dan 1
  Dolazak i smještaj je u popodnevnim satima. Nakon kraćeg odmora i osvježenja, organizirana je večera u jednom od lokalnih restoranu u Omišu, gdje ćete uživati u domaćim namirnicama, raznim okusima i pričama koje će upotpuniti vaš doživljaj.
 • DAG
  2
  Canyoning-BasicAdvanced
  Dan 2
  Prve aktivnosti koje smo predjeli za vas su vožnja kajakom ili planinarenje u okolici Omiša. Obje aktivnosti nisu previše fizički zahtjevne i idealne su za upoznavanje okolice.
  Svaki dan, uz određenu aktivnost na izbor nudimo i ručak/večeru na jednom od domaćih OPG-ova, da upoznate i sve naše gastronomske specijalitete.
 • DAG
  3
  IMG-8738-obradena
  DAG
  4
  IMG-7963
  DAG
  5
  IMG-0871
  Dan 3
  Reći dan provodimo u posjetu masliniku, zajedno s vrsnim i educiranim maslinarima. Prolazimo edukacija o uzgoju maslina,vodeći nas kroz sami povijest područja na kojem se nalazimo. Dan završavamo degustacijom maslinovog ulja i malom okrepom.
 • DAG
  6
  vinograd1
  DAG
  7
  vinograd-x
  DAG
  8
  barrique
  Dan 4
  Dan provodimo u prekrasnom vinogradu, okruženi spokojom i mirom. Razne degustacije vina uz određenu hranu nam nude nezaboravan događaj kojeg ćemo jako dugo pamtiti.
 • DAG
  9
  Omis
  Dan 5
  Idealan način za otkrivanje prirodnih ljepota Dalmatinske zagore i kanjona rijeke Cetine, gdje ćemo se poznati sa poviješću Omiških gusara i Poljičke republike.
 • DAG
  10
  e
  DAG
  11
  a
  Dan 6
  Dan rezerviran za upoznavanje Poljičke republike, lokaliteta, autohtonih jela i pića, kulturne baštine zasigurno će vam ostati u sjećanju. Uvjerite se zašto je Poljička republika ponovno oživljena, a vi ćete kroz cijeli dan uživate u prošlosti i nekim radionicama poput izrade poljičkog soparnika, koji se nalazi na listi zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske, pod zaštitom UNESCO-a.
 • DAG
  12
  Rafting
  DAG
  13
  Rafting3
  Dan 7
  Kako bi bilo da dođete u posjet Poljičkoj republici, a ne doživite najbolji rafting na kojem ste ikad bili? Kvalitetna oprema, najbolji vodiči i nezaborane fotografije koje ćete dobiti, samo su neki od izdvojenih trenutaka koji ćete doživjeti.
 • Dan 8
  Nakon uzbudljive avanture i upoznavanja Poljičke republike zadnji dan je rezerviran za odjavu sa smještaja i odlazak iz destinacije. Puni dojmova nakon aktivnog odmora preporučujemo uživanje u zadnjem danu šetnjom i osvježenjem u Omišu.
Got a question?

Feel free to post your question here and we will respond as soon as possible.


Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023