Ostvarite popust od 10% s kodom:

VRIJEDI SAMO ZA REZERVACIJE SMJEŠTAJA.

AGBEE10
Istek akcije:
DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

Apartmani Dubrovnik - Dalmacija Hrvatska

Izaberite najbolje apartmane koje Dubrovnik nudi. Uštedite i do 25%

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Apartmani Dubrovnik - Turistički vodič

Rezervirajte apartman jednom od najpoznatijih turističkih središta u Hrvatskoj, gradu Dubrovniku. Otkrijte mnogobrojne plaže za svačiji ukus, šljunčane za obitelji s djecom, stjenovite s velikim hridima za ronioce, romantične i tihe uvale za parove, i uživajte u toplom suncu i čistom moru.

U Dubrovniku pronađite moderno uređene apartmane

Našim gostima je jako bitan izgleda apartmana u kojem će boraviti te stoga u našoj ponudi možete pronaći mnoštvo lijepo uređenih, modernih apartmana. Na našim stranicama možete rezervirati moderan apartman u Dubrovniku koji zadovoljava vaše ukuse, sa skladnim bojama i ugodnim ambijentom.

Dubrovnik, + 4 Top Apartmana za iznajmljivanje. Naša preporuka apartmana u destinaciji Dubrovnik!


Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 6 sati
Apartman kapacitet:
3 Osobe
Cijena od:
77 €  (580 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 2 dana
Apartman kapacitet:
6 Osobe
Cijena od:
170 €  (1280 kn) po danu

Apartman kapacitet:
6 Osobe
Cijena od:
171 €  (1291 kn) po danu

Siguran Boravak
 50 m
Zračna udaljenost od mora
 200 m
Zračna udaljenost od centra mjesta
Besplatan Internet Besplatna klima Pet friendly
Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 3 sati
Villa Tramonto se nalazi na jednoj od najljepših pozicija u Zatonu Velikom s panoramskim pogledom na cijeli Zatonski zaljev u bujnom mediteranskom ras...
Apartman kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:
72 €  (548 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Apartman kapacitet:
10 Osobe
Cijena od:
785 €  (5921 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 7 dana
Apartman kapacitet:
2 Osobe
Cijena od:
59 €  (444 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Apartman kapacitet:
2 Osobe
Cijena od:
73 €  (550 kn) po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali!

Dubrovnik nudi i apartmane po pristupačnim cijenama

Iako glasi za jedan od najskupljih destinacija na Jadranu mi smo za naše goste u Dubrovniku osigurali ponudu apartmana koji su pristupačni cijenom i ugodni oku. Ako želite unajmiti jeftini apartman u Starom Gradu blizu prekrasne gradske plaže Buža ili pak u Gružu i Lapadu, to možete učiniti na našim stranicama. Svakako pratite naše promotivne akcije, first i last minute ponude te na taj način uštedite i preko 25%.

Obiteljski odmor u apartmanu u Dubrovniku

Odmor u Dubrovniku je pogodan za sve vrste posjetitelja pa tako i za obitelji. Na našim starnicama možete razgledati raznoliku ponudu apartmana pogodnih za veće ili manje obitelji, a mi vam preporučamo da svoj apartman izaberete u Lapadu. Lapad je samo nekoliko minuta udaljen od centra i nudi sve sadržaje koje su potrebni kako bi imali savršen odmor sa svojom obitelji. Možete se okupati na jednoj od plaža kao npr. plaža Copacabana i uživati u morskim aktivnostima koje ona nudi; otići u shopping, popiti kavu, pogledati film u kinu i objedovati u jednom od brojnih restorana.

Bezbrižan odmor u Dubrovniku s vašim kućnim ljubimcem

Sa sobom na odmor u Dubrovnik možete povesti i vašeg kućnog ljubimca. Za vas u našoj ponudi jednostavnim filtriranjem možete pronaći apartmane u kojima su vaši kućni ljubimci dobrodošli. Predlažemo da također posjetite mjesto Slano nedaleko od Dubrovnika koji ima uređene plaže za pse.

Zanimljivosti i atrakcije

Za maksimalni užitak i opuštanje unajmite ležaljke i suncobrane, pedaline ili skuter i posjetite slikovite uvalice u blizini plaža, skijajte na moru, jedrite na dasci. Uputite se kajacima iz Pila i veslajte do otočića Lokruma, a u povratku uživajte u pogledu na kamene zidine. Ljubitelji mora mogu se okušati u ronjenju i upoznavanju dubrovačkog podmorja uz pomoć brojnih ronilačkih centara.

Dok se opuštate u svom apartmanu u Dubrovniku ne propustite upoznati staru gradsku jezgru

Počnite od Straduna (Place), omiljenog dubrovačkog šetališta i okupljališta, najširom i najljepšom gradskom ulicom. Početak Straduna krase dvije fontane Velika i Mala Onfrijeva česma gdje se možete rashladiti vodom u vrućim ljetnim danima. Šetajući, uz zvukove Gradskog zvonika, upoznajte povijesne znamenitosti poput palače Sponza, Kneževog dvora, crkvice sv. Spasa, Stare ljekarne, Orlandovog stupa.

Otiđite do gradskih zidina koje kriju brojne povijesne priče, tvrđave, palače, ulice i krovove, a pogled na grad, okolne otoke i plavo more ostavit će vas bez daha. Popnite se na brdo Srđ i uživajte u idiličnom pogledu na prekrasnu Dubrovačku rivijeru. Pođite u Konavle i okušajte se u rekreacijskom jahanju kroz maslinike, šumu i strmu konavlsku obalu uživajući u spektakularnom pogledu.

Otkrijte široku gastronomsku ponudu hrane i pića u jednom od mnogobrojnih restorana ili konoba u središtu grada

Kušajte tradicionalnu južno-dalmatinsku te opojna crna vina koja stižu s nedalekog poluotoka Pelješac. Osim jastoga, stonskih kamenica, ribe i čuvenih šporkih makarula, kušajte originalne slastice: rozatu, kotonjatu, slatki žele od dunja, arancine,... Zabavite se do jutra u klubovima poput Latino club Fuego, East West beach club i Night club Capitano. Opustite se na manifestacijama poput Dubrovačkih ljetnih igara, Libertas film festivala ili doživite nešto potpuno novo gledajući folklorni ansambl Linđo.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024