Ostvarite popust od 10% s kodom:

VRIJEDI SAMO ZA REZERVACIJE SMJEŠTAJA.

AGBEE10
Istek akcije:
DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

Apartmani Rogoznica - Dalmacija Hrvatska

Izaberite najbolje apartmane koje Rogoznica nudi. Uštedite i do 25%

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Apartmani Rogoznica - Turistički vodič

Rezervirajte apartman u Rogoznici kako biste se opustili i uživali na odmoru. Mjesto se razvilo na otočiću koji je kasnije spojen s kopnom. Rogoznica je tipično dalmatinsko mjesto s uskim ulicama i kamenim kućama. Prošećite šetnicom uz more među palmama sve do nedavno izgrađene atrakcije, morskog akvarija. Možete ugodno šetati ili voziti bicikl jer je gotovo cijeli poluotok prekriven borovom šumom.

Moderni apartmani u Rogoznici

Našim gostima je na odmoru jako bitno da se nalaze u smještaju s ugodnim ambijentom i koji je lijepo uređen. Iz tog razloga smo obogatili našu ponudu s moderno uređenim apartmanima u Rogoznici kako biste proveli savršen odmor u prekrasno uređenom interijeru koji ispunjava sve vaše potrebe.

Rogoznica, + 272 Top Apartmana za iznajmljivanje. Naša preporuka apartmana u destinaciji Rogoznica!


Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 13 dana
Apartmani, prvi red do mora, se nalazi u mjestu Stupin Celini, 2,5 km od centra Rogoznice. Jedan veliki apartman se nalazi u prizemlju i sastoji se od...
Apartman kapacitet:
6 Osobe
Cijena od:
81 €  (613 kn) po danu

Apartman kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:
78 €  (591 kn) po danu

Apartman kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:
120 €  (904 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 2 dana
Apartmani Milan nude ugodan smještaj u tri apartmana s pogledom na more, smještena tik uz predivnu šljunčanu plažu. Kuća je udaljena svega oko 2 km od...
Apartman kapacitet:
2 Osobe
Cijena od:
64 €  (484 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 8 dana
Kuća se nalazi u mjestu Stupin Celini, 2,5 km od centra Rogoznice. Sastoji se od 2 odvojena apartmana. Jedan se nalazi u prizemlju i sastoji se od kuh...
Apartman kapacitet:
9 Osobe
Cijena od:
114 €  (861 kn) po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali!

Rogoznica nudi i izbor apartmana s pristupačnim cijenama

Smještena u srcu Dalmacije i okružena prekrasnim kristalno čistim morem Rogoznica je razvila ponudu jeftinih apartmana u privatnom smještaju za svoje goste. Na našim web stranicama se zasigurno nalazi najbogatiji izbor apartmana u Rogoznici koji su pristupačni cijenom i lijepo uređenim interijerom, nedaleko od centra i plaže. Pratite naše promotivne akcije. Iskoristite first i last popuste noje možete pronaći na našoj web stranici, te uštedite i preko 25%.

Provedite odmor s obitelji u apartmanu u Rogoznici

S obzirom da su naši gosti većinom obitelji s djecom potrudili smo se obogatiti našu ponudu s apartmanima pogodnima za male ili velike obitelji u Rogoznici. Rogoznica i širi okolni dio oko Rogoznice npr. Stupin Čeline koji ima jako pogodnu plažu za djecu je dio koji bi mi kao agencija svakako preporučili obiteljima. Rogoznica je mirno malo mjesto koje upravo posjećuju obitelji s djecom, te je kao obiteljska destinacija prepoznata već dugi niz godina. Adriagate.com u Rogoznici ima svoju lokalnu poslovnicu koja je na usluzi svim gostima za rano razna pitanja, usluge kao što su obiteljski izleti na Krkui sl.

Zanimljivosti i atrakcije

Većina crkvica je posvećena Mariji, a za vrijeme blagdana Gospe od Kapelice u srpnju se održava procesija po kopnu i moru koja prati lik Gospe. Ukoliko budete u apartmanu u Rogoznici za vrijeme događaja kao što je Noć Rogoznice ili Ribarske noći moći ćete uz svježe pečenu ribu i vino uživati i u domaćem vinu. Poželite li zabavu do jutra, posjetite klub Admiral u Marini Frapa ili klub Aurora u blizini. Rogoznica je i omiljena luka među nautičarima zbog svoje duboke uvale. Tu je smještena Marina Frapa, kompleks sa više od 450 brodskih vezova.

U sklopu marine možete posjetiti podvodni kafić pa kroz prozore gledati u morski svijet. Posjetite i prirodni fenomen Zmajevo oko. To je zapravo slano jezero koje je središte mnogih legenda i priča zbog svojih neobičnih pojava. Dok se odmarate u apartmanu u Rogoznici ne propustite posjetiti i neku od plaža u brojnim malim uvalama. Obiteljima s djecom će se svidjeti plaže Miline i Šepurine. Možete odabrati i neku od plaža u osamljenim uvalama.

Tijekom vašeg boravka u jednom od apartmana u Rogoznici odvojite vrijeme i za posjet jednom od nacionalnih parkova

Otiđite na izlet ili unajmite brodicu i zaplovite među otočjem Kornatskog arhipelaga te uživajte u netaknutoj prirodi i tišini. Ukoliko radije putujete kopnom, odvezite se do nacionalnog parka Krka gdje ćete uživati u žuborenju rijeke i šetnji pješačkim stazama dok razgledavate slapove. U jednom dijelu parka se možete i kupati pod slapovima.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024