Ostvarite popust od 10% s kodom:

VRIJEDI SAMO ZA REZERVACIJE SMJEŠTAJA.

AGBEE10
Istek akcije:
DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

Apartmani Vodice - Dalmacija Hrvatska

Izaberite najbolje apartmane koje Vodice nudi. Uštedite i do 25%

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Apartmani Vodice - Turistički vodič

Odaberite jedan od apartmana u destinaciji Vodice iz naše ponude. Otkrijte prekrasne šljunčane plaže koje će se svidjeti posebno djeci zbog dugog plićaka te zanimljivih sadržaja poput zračnog dvorca ili trampolina. Možete se opustiti u hladu borove šume ili u jednom od kafića.

Moderni i lijepo uređeni apartmani u Vodicama

Našim gostima jako je važan interijer apartmana u privatnim kućama, stoga samo se jako potrudili obogatiti ponudu apartmana koji su moderno uređeni u Vodicama. Pa tako iz ponude u Vodicama koju smo vam pripremili možete pronaći skladno uređene interijere apartmana pune šarmantnih i toplih boja.

Vodice, + 351 Top Apartmana za iznajmljivanje. Naša preporuka apartmana u destinaciji Vodice!


Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 17 sati
Apartmani i sobe Mara nalaze se u Vodicama. Vodice su jedan od subregionalnih centara Šibensko-kninske županije, smještene 12 km zapadno od Šibenika i...
Apartman kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:
100 €  (753 kn) po danu

Raspoloživo odmah
Zadnja rezervacija prije 12 dana
Dobrodošli u sobe Summer Chill koje su smještene u obiteljskoj kući ugodne domačiće Kristine. Kuća se nalazi tik do plaže i centra grada Vodica, ideal...
Apartman kapacitet:
2 Osobe
Cijena od:
50 €  (376 kn) po danu

Apartman kapacitet:
4 Osobe
Cijena od:
78 €  (591 kn) po danu

Apartman kapacitet:
3 Osobe
Cijena od:
78 €  (591 kn) po danu

Apartman kapacitet:
3 Osobe
Cijena od:
71 €  (538 kn) po danu

Apartman kapacitet:
2 Osobe
Cijena od:
89 €  (672 kn) po danu

Pogledajte što su zadnji gosti rezervirali!

Apartmani pristupačnih cijena u Vodicama

Vodice su poznate da imaju jako dugu turističku povijest i tradiciju te je pored hotelskog smještaja jedna od najprepoznatljivijih destinacija koje imaju razvijenu ponudu jeftinih apartmana u privatnom smještaju. Bilo da želite rezervirati apartman nedaleko od Plave plaže ili Hangara, na predjelu Blata, Obrova, ul. Vladimira Nazora ili Stablinca možete to učiniti preko naše web stranice jer mi zasigurno imamo najbogatiju ponudu jeftinih apartmana u Vodicama. Pratite naše promotivne akcije i frst i last popuste, te uštedite preko 25%.

Vodice odličan izbor za odmor s obitelji u lijepo uređenom apartmanu

Ako putujete s obitelji Vodice su prava destinacija za vas. Obavezno pogledajte izbor apartmana za odmor s obitelji koji se nalaze blizu plaža koje nude raznolike sadržaje kako bi se djeca mogla zabaviti dok vi odmarate u sjeni borova. Za obitelji preporučavamo apartmane na predjelu Blata koje se nalaze nedaleko od najpopularnije plaže u Vodicama, Plave plaže, koja je djelomično pješčana i idealna za dječiju igru, te ima dovoljno hlada za skrivanje od žarkog sunca.

Apartmani za odmor s kućnim ljubimcem u Vodicama

Ako planirate odmor s vašim kućnim ljubimcem Vodice nude bogat izbor apartmana u kojima su vaši ljubimci dobrodošli. U centru Vodica, odmah kod ureda turističke zajednice nalazi se izdvojena i označena plaža za pse. Upotrijebite filtere na našoj web stranici kako biste izabrali  samo apartmane gdje su kućni ljubimci dobro došli.

Zabava i aktivnosti

Ukoliko volite sportske aktivnosti na plaži, Plava plaža ili plaža Hangar nude sadržaje poput odbojke na pijesku, jedrenja, tenisa, paraglidinga, a možete iznajmiti jet-ski ili pedalinu i sl. Navečer plaže postaju okupljalište mladih. Možete se tako zabaviti u jednom od Hookah barova koji često organiziraju after beach zabave ili u kafićima i klubovima u gradu. Iz Vodica možete brzo doći i do popularnog kluba Hacienda. To je ljetni noćni klub koji je ugostio neke od poznatih svjetskih DJ-eva kao David Guetta, Martin Solveig, David Morales, Shapeshifters, Steve Angelo i mnoge druge.

Provedite vrijeme i razgledavajući povijesne znamenitosti Vodica dok boravite u apartmanu

Posjetite crkvu Sv. Ilije Proroka, Čorićev toranj, crkvu Sv. Križa te župnu crkvu Sv. Križa sa zvonikom. Mjesto Vodice je dobilo ime zbog brojnih izvora vode. Danas se mogu vidjeti dva sačuvana bunara. Jedan je na trgu ispred crkve iz kojega se nekada uzimala voda za piće, a drugi je u blizini te je služio za pranje rublja. Ne propustite razgledati i akvarij i muzej pomorske tradicije gdje ćete imati priliku vidjeti arheološke predmete pronađene u podmorju, zbirku amfora, stare ribarske alate, brodske makete i sl. Popnite se i do brda Okit iznad grada gdje ćete vidjeti crkvu Gospe od Karmela, a tu je i nezaboravan panoramski pogled na Vodice te otočje u okolici.

Vodice su jedno od najživljih mjesta na Jadranu pa ukoliko biste željeli miran odmor u apartmanu otplovite na jedan od obližnjih otoka

Otok Prvić sa svoja dva naselja je tipični dalmatinski otok sa kamenim kućama i uskim ulicama. Na otoku nema prometa automobilima pa možete uživati u netaknutoj prirodi. Otkrijte uvale otoka i pronađite osamljenu plažu za sebe. Unajmite brodicu i zaplovite među otočjem. Svakako posjetite nacionalni park Kornati koji se ističe razbacanim otočićima i hridima. U blizini Vodica je još jedan nacionalni park gdje ćete uživati u šetnji razgledavajući slapove koje stvara rijeka Krka. Zanimljivo će vam biti posjetiti i sokolarski centar Dubrava gdje imate priliku naučiti o pticama grabljivicama, a i gledati veličanstveni let sokola. Dok budete boravili u apartmanu u Vodicama istražite i gastronomsku ponudu. Kušajte dalmatinske specijalitete od mesa te svježe ribe i plodova mora. Oduševit će vas jela ispod peke, janjetina na ražnju, jela s roštilja, pršut, sir, te različite slastice. Uz dalmatinsku večeru svakako kušajte i domaće vino.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024