Get 10% discount with code:
PROMO10
Special Offer Expires in:
DNI
UR
MINUT
SEKUND

Namestitev ob morju Veli Rat (Dugi otok)

Namestitev ob obali Veli Rat (Dugi otok)

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Namestitev ob morju Veli Rat (Dugi otok) – namestitev ob obali

Veli Rat (Dugi otok) je vaša izbira? Želite preživeti dopust v namestitvi ob morju? Izberite eno od namestitev ob obali iz naše ponudbe. Vas sprošča zvok morja, valov? Poiščite namestitev ob morju, ki vam bo polepšala dopust ob sproščujočih zvokih valov…

Čim prej rezervirajte svojo namestitev ob morju in zagotovite sebi in svojim bližnjim sanjski dopust. Izberite svojo namestitev ob morju Veli Rat (Dugi otok) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte namestitev brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Veli Rat (Dugi otok).

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Veli Rat (Dugi otok)

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Veli Rat (Dugi otok), da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Veli Rat (Dugi otok) nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Veli Rat (Dugi otok) nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Veli Rat (Dugi otok), da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Veli Rat (Dugi otok)

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Veli Rat (Dugi otok), izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Veli Rat (Dugi otok), poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2021