Get 10% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

AGBEE10
Special Offer Expires in:
DNÍ
HODÍN
MINÚT
SEKÚND

Apartmaji Rogoznica

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Rogoznica

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Rogoznica, 272+ top apartmajev za najem

Rezervirajte apartma v Rogoznici ter se sprostite in uživajte v dopustu. Mesto se je razvilo na otočku, ki je kasneje povezan s kopnim. Rogoznica je tipično dalmatinsko mesto z ozkimi ulicami in kamnitimi hišami. Sprehodite se po sprehajališču ob morju med palmami - vse do nedavno zgrajene atrakcije morskega akvarija. Ker je celoten polotok prekrit z borovim gozdičkom, bosta sprehod ali kolesarjenje še prijetnejša.

Moderni apartmaji v Rogoznici

Našim gostom je na dopustu zelo pomembno, da imajo namestitev s prijetnim ambientom , ki je lepo urejena, zato smo obogatili našo ponudbo z moderno urejenimi apartmaji v Rogoznici za preživetje popolnega dopusta v prekrasno urejenem interierju, ki zadovoljuje vse vaše potrebe.

Priporočilo namestitve Rogoznica! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Rogoznica nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
120 €  na dan

Apartma kapaciteta:
6 Osebe
Cena od:
81 €  na dan

Apartma kapaciteta:
9 Osebe
Cena od:
114 €  na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Rogoznica nudi i ponudbo apartmajev po dostopnih cenah

Rogoznica, ki se nahaja v srcu Dalmacije in je obkrožena s prehranim kristalno čistim morjem, nudi svojim gostom ugodne apartmaje v zasebnih namestitvah. Na naših spletnih straneh se zagotovo nahaja najbogatejša ponudba apartmajev v Rogoznici, ki so cenovno dostopni in z lepo urejeno notranjostjo, nahajajo pa se nedaleč stran od centra in plaže. Spremljajte naše promocijske akcije. Izkoristite first in last minute popuste, katere lahko najdete na naši spletni strani in tako prihranite več kot 25%.

Preživite dopust z družino v apartmaju v Rogoznici

Glede na to, da so naši gosti večinoma družine z otroki, smo obogatili našo ponudbo z apartmaji, ki so primerni za majhne in velike družine v Rogoznici. Rogoznica in širši del okoli Rogoznice (npr. Stupin Čeline, ki imajo zelo primerno plažo za otroke) je področje, ki bi ga mi kot agencija vsekakor priporočali družina. Rogoznica je mirno malo mesto, ki ga obiskujejo ravno družine z otroki, kot družinska destinacija pa je znana že vrsto let. Adriagate.com ima v Rogoznici svojo lokalno poslovalnico, ki je na voljo vsem gostom za raznorazna vprašanja, storitve kot so družinski izleti na Krko in podobno.

Zanimivosti in atrakcije

Večina cerkev je posvečenih Mariji, v času praznika Marije Kapele v juliju pa po kopnem in v morju poteka procesija, ki sledi podobi Marije. Če boste rezervirali apartma v Rogoznici v času dogodka Rogozniška noč ali Ribiške noči, boste lahko uživali ob sveže pečeni ribi in domačem vinu. Če ste željni zabave do zgodnjih jutranjih ur, obiščite klub Admiral v marini Frapa ali klub Aurora v bližini. Rogoznica je med navtiki priljubljena luka zaradi svojega globokega zaliva. Tu se nahaja marina Frapa – kompleks z več kot 450 ladijskimi privezi.

V sklopu marine lahko obiščete podvodni bar in skozi okno opazujete podmorski svet. Obiščite tudi naravni fenomen Zmajevo oko, slano jezero, ki je zaradi svojih neobičajnih pojavov središče legend in zgodb. Med letovanjem v apartmaju v Rogoznici, ne pozabite obiskati tudi ene izmed plaž v številnih majhnih zalivih. Družinam z otroki bosta všeč plaži Miline in Šepurine. Izberete lahko tudi eno izmed plaž v osamljenih zalivih

Tekom vašega bivanja v apartmaju v Rogoznici, si vzemite čas za obisk enega izmed narodnih parkov.

Podajte se na izlet ali najemite ladijco in zaplujte med otoki Kornatskega arhipelaga in uživajte v neokrnjeni naravi in tišini. Če raje potujete po kopnem, se odpeljite do Narodnega parka Krka, kjer boste uživali v žuborenju reke in sprehajanju po sprehajalnih stezicah, medtem ko boste občudovali slapove. V delu parka se lahko celo kopate pod slapovi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024