Kamnite hiše Kravljačica - otok Kornat

Kravljačica - otok Kornat nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Kravljačica - otok Kornat – avtentične kamnite hiše

Kravljačica - otok Kornat v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Kravljačica - otok Kornat. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Kravljačica - otok Kornat z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Kravljačica - otok Kornat!

Kamniti hiši Mandica Kravljačica - otok Kornat

Uvala Lopatica - otok Kornat 6,34 km od Kravljačica - otok Kornat Oddaljenost od centra

Dostopno takoj
Kuća Mandica smještena u uvali Lopatica na kornatima, uz samu obalu mora s predivnim pogledom na Jadran. U Murteru ostavljate svoj automobil na bespla...
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 109 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Kravljačica - otok Kornat

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Kravljačica - otok Kornat. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Kravljačica - otok Kornat in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Kravljačica - otok Kornat

Izberite kamnite hiše v mestu Kravljačica - otok Kornat, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Kravljačica - otok Kornat, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020