Kamnite hiše Dubrovnik

Dubrovnik nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Dubrovnik – avtentične kamnite hiše

Dubrovnik v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Dubrovnik. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Dubrovnik z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Dubrovnik!


Dostopno takoj
Svetilnik Grebeni se nahaja na majhni pečini, nedaleč stran od zgodovinskega mesta Dubrovnik. Zgrajen je leta 1872, leta 2012 pa je kompletno renovira...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 410 € na dan

 200 m
Oddaljenost od morja
 1000 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
13 Osebe
Cena od: 176 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 18 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 148 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Dubrovnik

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Dubrovnik. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Dubrovnik in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Dubrovnik

Izberite kamnite hiše v mestu Dubrovnik, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Dubrovnik, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020