Villák Šibenik Riviéra

Válasszon legjobb villát Šibenik Riviéra kínálatából

Összes villa Šibenik Riviéra

Šibenik Riviéra TOP villa kínálat

Foglaljon villát a Sibenik Riviérán szálláskínálatunkból családjának vagy barátainak. Nyaralása alatt látogassa meg Sibeniket, az itt található Szt. Jakab katedrális a világörökség része. Sétáljon a város hangulatos utcáin, terein és nézze meg a várost körülvevő erődöket és tornyokat. Rogoznica a hajósok körében kedvelt, ahol jól felszerelt jachtkikötő található.

Ne hagyja ki Primosten meglátogatását sem, ahol a hangulatos szűk utcácskákon sétálva számos kőházzal találkozhat. A Sibenik Riviérán, villában töltött nyaralása alatt látogassa meg a környékben lévő nemzeti parkok valamlyikét. Fedezze fel a Krk Nemzeti Park vízeséseit, vagy a Kornáti-szigetek Nemzeti Parkot és horgonyozzon le egyik öblében. Ha kedveli a sporthorgászatot, akkor látogasson el a Varjú-tóhoz (Vransko-jezero), ami egyben természetvédelmi terület is.

Szállás ajánlatunk Šibenik Riviéra


Befogadó készség:
9 Személy
Ár (-tól):  105555 Ft /nap

Villa Tihomir

Šibenik Riviéra

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól):  54166 Ft /nap

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól):  117500 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Exkluzív villák széles választéka - Šibenik Riviéra.

Šibenik Riviéra

Válasszon villát a Sibenik Riviérán szálláskínálatunkból és strandoljon a térségben található homokos vagy aprókavicsos partok valamelyikén

Egyesek ezek közül kiérdemelték a „ kék zászló“ minősítést; Vodice, „Bijela“ strand Solarisban, amelyek ideálisak gyerekek számára. Forró nyári napokon a partok mentén található fenyvesek árnyékában hűsölhet. Amennyiben kedveli az intimitást, válasszon szálláskínálatunkból villát medencével. Próbálja ki a gasztronómiai és bor különlegességeket éttermekben konobákban (taverna). Javasoljuk a primosteni régióból származó helyi borok megkóstolását.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!