Üdülőházak Split

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Split kínálatából

Szállás közeliben Split
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át üdülőház ajánlatainkat Split desztinációban! Gazdag üdülőház kínálatunkból biztos, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt Split desztinációban vagy annak közelében. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglaljon üdülőházat már most!


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 6 napja
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 105481 Ft /nap
Split

Üdülőházak Split területén

Legyen része álomnyaralásban egy Split területén található üdülőházban, élvezze mindazokat az előnyöket, melyet egy üdülőház nyújt. A honlapunkon megtekintheti a legszebb, Split területén található üdülőházak kínálatát. Pihenjen házának teraszán vagy erkélyén, élvezze a lágy szellőt és a gyönyörű kilátást, a forró nyári napok során pedig frissüljön fel a legközelebbi strandon.

Családi üdülőházak Split területén

Az Ön minőségi és felejthetetlen családi üdülése érdekében, szálláskínálatunkban összegyűjtöttük azokat az üdülőházakat, melyek Split területén találhatóak, és amelyek minden korosztály részére felszereltek mindennel, amire csak szükség lehet az ideális nyári pihenéshez. Foglaljon le egyet a honlapunkon keresztül ezen üdülőházak közü, és legyen része felejthetetlen családi üdülésben.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!