Takarítson meg 10%-ot a következő kóddal:

KIZÁRÓLAG SZÁLLÁSFOGLALÁSÁRA ÉRVÉNYES.

AGBEE10
Fennmaradó idő az akció végéig:
NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Apartmanok Rogoznica

Válasszon legjobb apartmant Rogoznica kínálatából

SZÁLLÁSKERESŐ
Érkezés
Távozás
Felnőttek 18+
Gyerekek 0-17

Rogoznica, 272+ top apartmanok

Kapcsolódjon ki nyaralása alatt és foglaljon apartmant Rogoznicában.  Rogoznica egy  jellegzetes mediterrán hangulatú  dalmát település, szűk utcácskákkal autentikus kőházakkal. A település központja a félszigeten helyezkedik el, mely egy mesterségesen kialakított töltéssel kapcsolódik a  szárazföldhöz.  A tengerparti  sétányon pálmafák mellett  sétálva  egy nem régen épült  látnivalóval, a tengeri akváriummal találkozhat.  A félsziget  nagy részét fenyőerdő borítja, ami ideális környezetet biztosít  kellemes sétákhoz vagy biciklizéshez.

Modern apartmanok Rogoznicában

Vendégeink számára fontos, hogy nyaralásuk alatt  igényesen berendezett szállásokon  pihenjenek.  Vendégeink tökéletes nyaralása érdekében  Rogoznicai szálláskínálatunkat modernül berendezett,  minden igénynek megfelelő  apartmanokkal gazdagítottuk.

Apartman ajánlataink Rogoznica desztinációban. Nézze át apartman kínáltunkat Rogoznica desztinációban! Biztos, hogy Ön is talál elképzelésének leginkább megfelelő apartmant Rogoznica desztinációban.


Apartman befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól):
32539 Ft  /nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 8 nap
A ház Stupin Celiniben található, 2,5 km-re Rogoznica központjától. 2 különálló apartmanból áll. Az egyik a földszinten található, konyha, nappali, 2 ...
Apartman befogadó készség:
9 Személy
Ár (-tól):
45670 Ft  /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Rogoznicai apartmanok elérhető áron

Dalmácia szívében,  a kristálytiszta tengerrel körülvevő  Rogoznicában számos magánszálláshely található elérhető áron. A  leggazdagabb rogoznicai apartman  kínálat biztos, hogy  honlapunkon  található.  A kedvező árú, igényesen berendezett szállások  a tengerhez és a központhoz egyaránt közel helyezkednek  el.  Kövesse weboldalunk  akcióit!  Használja ki a first és last minute  kedvezményeket  és takarítson meg több mint  25% -ot.

Üdüljön családjával Rogoznicában, rogoznicai apartmanban

Tekintettel arra, hogy vendégeink többségét a gyermekes családok teszik  ki, igyekeztünk Rogoznicában található szállásaink kínálatába minél több, kisebb és nagyobb családok számára megfelelő szállást összegyűjteni. Rogoznica és környéke, például Stupin Čeline, annak gyermekek számára  ideális strandjával, olyan hely, amelyet Irodánk kiemelten ajánl családi nyaralások céljára. Rogoznica egy békés kistelepülés, melyet előszeretettel látogatnak a gyermekes családok, és már hosszú évek óta a családok kedvelt úti célja. Az Adriagate.com Rogoznicában fiókirodával is rendelkezik, mely a vendégek rendelkezésére áll bármely kérdés esetén, valamint olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint például családi kirándulás lehetőségét a Krka Nemzeti Parkba.

Látnivalók és tevékenységek

A többségében Szűz Máriának ajánlott templomok mellett a település további érdekessége a nyaranta, júliusban megrendezésre kerülő Miasszonyunk- kápolna ünnepnap, amikor az itteniek a Szűzanya előtt körmenettel tisztelegnek. Ha Rogoznicai apartmant foglal, akkor nyaranta, esténként úgynevezett „ Hal esteket” szerveznek az idelátogató vendégeknek, melyek alkalmával frissen sült halakat és helyi borkülönlegességeket kóstolhat meg. Ha hajnalig szeretne bulizni, akkor látogassa meg a Frappa Marina kikötőben található Admiral vagy az ennek közelben található Auróra Klubot. A mély öblei miatt a hajósok körében is nagyon kedvelt Rogoznica. Az itt található Frappe Marina kikötő komplexum 450 hajó számára biztosít kikötési lehetőséget.

A kikötőben található víz alatti bárból élvezze a  tengeri élőlények csodás látványát. Mindenképpen látogassa meg a természeti csodának számító képződményt, melyet a helyiek a „ Sárkány szemének”  neveznek. Ez egy sós vizű tó, ami  a hozzá fűződő számos szokatlan esemény után kapta nevét.  Rogoznicai nyaralása során fedezze fel a település számos öbleit és kiváló strandjait.  A  Miline és a Šepurine strandok kisgyermekes családoknak  ideálisak.  A magányt kedvelők eldugott, csendes öblöket is találhatnak.

Rogoznicai nyaralása alatt mindenképpen látogassa meg a közelben található nemzeti parkok valamelyikét

Vegyen részt szervezett  hajókiránduláson vagy béreljen  hajót,  hajózza körbe a Kornáti –szigetek Nemzeti Parkot, és  élvezze az érintetlen természet csendjét. Ha  nem szeretne tengerre szállni akkor  fedezze  fel a Krka Nemzeti Parkot, ahol  a folyók mentén ösvényeken sétálva számos  vízesésben  gyönyörködhet. A park egyik vízesésénél fürödni is lehet.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024