Takarítson meg 10%-ot a következő kóddal:

KIZÁRÓLAG SZÁLLÁSFOGLALÁSÁRA ÉRVÉNYES.

AGBEE10
Fennmaradó idő az akció végéig:
NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Villák Bale

Válasszon legjobb villát Bale kínálatából

SZÁLLÁSKERESŐ
Érkezés
Távozás
Felnőttek 18+
Gyerekek 0-17

Bale TOP villa kínálat

Minőségi luxus villák medencével, minden ami egy felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. Pihenjen villában és élvezze az általuk nyújtotta kiegésztő aktív tevékenységeket; tenisz, fitness, wellness, medence.

Függetlenül attól, hogy milyen villát keres, az Adriagate segtítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő villát Bale kínálatából. Luxus villát medencével, tengerközeli villát és vidéki luxus villát ajánlunk. Nézze át a leírásokat, a vendégvéleményeket, képeket, videókat és válasszon villát Bale kínálatából. Vegyen részt az Adriagate törzsutas programjában.

Szállás ajánlatunk Bale

További szállásfajták Bale

    Medencés luxusvillák Bale területén csodálatos kilátással

    Legyen része olyan üdülésben, amilyet megálmodott magának, foglaljon le egy Bale területén lévő villát a kínálatunkból. Válasszon ki egy Bale területén lévő, medencés luxusvillát a honlapunkról, és élvezze az exkluzív hangulatot, melyet egy ilyen szállás nyújt.

    Modernül berendezett és felszerelt villák Bale területén

    Az Ön zavartalan pihenésének érdekében, amilyenről eddig csak álmodott, szálláskínálatunkban összegyűjtöttünk Bale területén lévő villákat, melyek mindennel felszereltek, amire csak szükség lehet a pihenéshez. Válasszon ki egyet a honlapunkról a villák közül Bale desztinációban, melyek modern belső terükkel, szemet gyönyörködtető színeikkel, és kellemes atmoszférájukkal garanciát jelentenek a tökéletes üdüléshez.

    A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

    Members of
    Croatian National Tourist Board
    Association of Croatian travel agencies
    Travelife - Sustainability in tourism
    Secure payment HTZ

    eu logo
    Hamag Bicro logo

    All rights reserved © 2024