Apartmanok Vodice

Válasszon legjobb apartmant Vodice kínálatából

SZÁLLÁSKERESŐ
Érkezés
Távozás
Felnőttek 18+
Gyerekek 0-17

Vodice, 351+ top apartmanok

Válasszon apartmant Vodicében található szállásaink kínálatából. Fedezze fel a gyönyörű, aprókavicsos strandokat, amelyek a gyermekeknek különösen tetszeni fognak, lassan mélyülő partjuk és az ott található, érdekes játékok miatt, mint például a légvár vagy a trambulin. Ha pedig hűsölésre vágyik, bármikor felfrissülhet a fenyőerdő árnyékában vagy az egyik kávézóban.

Modern és szépen berendezett apartmanok Vodicében

Vendégeink számára nagyon fontos szempont az üdülőházak apartmanjainak enteriőrje, ezért igyekeztünk minél több, modernül berendezett apartmannal gazdagítani Vodicében található szállásaink kínálatát. Ennek megfelelően az Ön részére elkészített vodicei szálláskínálatban bőven találhat harmonikusan berendezett belsőterű, gyönyörű és meleg színekkel teli apartmanokat.

Apartman ajánlataink Vodice desztinációban. Nézze át apartman kínáltunkat Vodice desztinációban! Biztos, hogy Ön is talál elképzelésének leginkább megfelelő apartmant Vodice desztinációban.


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 8 nap
Az Apartmanok és szobák Mara Vodicében található. Vodice Šibenik-Knin megye egy szubregionális központja, Šibeniktől 12 km-re nyugatra, így ideális h...
Apartman befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól):
39960 Ft  /nap

Apartman befogadó készség:
2 Személy
Ár (-tól):
23976 Ft  /nap

Apartman befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól):
31396 Ft  /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Kedvező árú apartmanok Vodicében

Vodice közismert hosszú turisztikai múltjáról és hagyományairól, a hotelszobák terén az egyik legismertebb úti cél, ahol azonban privát szállások olcsó apartmanjainak széles választéka is elérhető. Ha a Kék (Plava) vagy a Hangar strand közelében, Blato vagy Obrove településen, vagy éppen a Vladimira Nazora vagy a Stablinca utcában szeretne apartmant bérelni, akkor azt megteheti a honlapunkon keresztül, mivel biztosan állíthatjuk, hogy vodicei olcsó apartmanok terén a lehető leggazdagabb szálláskínálattal rendelkezünk. Kövesse figyelemmel promóciós akcióinkat, first és last minute kedvezményeinket, és takarítson meg több mint 25%-ot.

Vodice nagyszerű választás a családi üdülésre egy szépen berendezett apartmanban

Családi üdülés céljára Vodice egy nagyszerű úti cél. Feltétlenül tekintse meg tengerhez közeli, vodicei apartmanjaink kínálatát, amelyek sok szórakozási lehetőséget kínáló strandok közelében helyezkednek el, ahol a gyermekek nagyszerűen éreznék magukat, míg Önök a fenyőerdő árnyékában pihennek. Családok részére a Blato területén található apartmanjainkat ajánljuk, melyek a legnépszerűbb vodicei strand, a részben homokos Kék Strand (Plava plaža) közelében vannak, amely ideális a gyermekek számára, valamint árnyékos részek is találhatóak rajta, ahová el rehet rejtőzni a túl erős napsütés elől.

Háziállat barát szálláshelyek Vodicében

Ha kedvencével szeretne üdülni, akkor tudnia kell, hogy Vodice sok apartmanjában őket is szeretettel várják. Vodice központjában, rögtön az Idegenforgalmi Iroda közelében külön, kijelölt kutyastrand található. Használja a honlapunkon található szűrőt, ha olyan szállást keres, ahová kedvencét is magával hozhatja.

Szórakozás

Amennyiben valamely sporttevékenységet szeretne folytatni, a Kék (Plava plaža) vagy a Hangar strandon lehetősége van strandröplabdázásra, vitorlázásra, teniszezésre, siklóernyőzésre, valamint jet-ski, vizibicikli és hasonló eszközök bérlésére. Éjszaka ezek a strandok a fiatalok találkozóhelyei. Remekül szórakozhat például valamelyik Hookay bárban, melyek gyakran rendeznek éjszakai “after beach” partikat, vagy ellátogathat valamelyik kávézóba vagy klubba a városban. Vodice közelében található a népszerű Hacienda klub is. Ez egy nyári, éjszakai klub, amely már vendégül látott jó néhány világhírű DJ-t, mint például David Guetta-t, Martin Solveig-t, David Morales-t, a Shapeshifters-t, Steve Angelo-t és még sokan másokat.

Használja ki a Vodicében töltött időt arra is, hogy megnézze a helyi, történelmi látnivalókat

Látogasson el a Sv. Ilije Proroka (Szent Illés próféta) templomba, a Čorić-toronyhoz, a Sv. Križa (Szent Kereszt) plébániatemplomba és a Sv. Križa egyházközség haranglábas templomához. Vodice a számos forrásáról kapta a nevét. Kettő kutat a mai napig megőriztek. Az egyik a téren található, a templom előtt, ebből annak idején az ivóvizet nyerték, a másik, amelyik a ruhák mosásásra szogált, ennek közelében található. Ne hagyja ki az Akváriumot és Tengeri Hagyományok Múzeumát (Akvarij i muzej pomorske tradicije) sem, ahol a tengerfenéken talált archeológiai leleteket, amfóragyűjteményt, régi halászati eszközöket, hajómaketteket és ehhez hasonlókat láthat. A város feletti Okit-dombon pedig megtekintheti a “Gospe od Karmela” (Kármelhegyi Szűzanya) templomot, ahonnan felejthetetlen panoráma tárul Vodicére és a közeli szigetekre.

Vodice az Adria egyik legélettelibb városa, ezért ha igazán nyugodt pihenésre vágyik, hajózzon el valamelyik közeli szigetre

A Prvić-sziget, két apró településével egy tipikus dalmát sziget, kőházakkal és szűk kis utcácskákkal. A szigeten nincs autóforgalom, így élvezheti az érintetlen természeti környezetet. Fedezze fel a sziget öbleit, és találjon elhagyatott strandokat magának, ahol egyedül lehet. Béreljen csónakot, és hajózzon körbe a szigetek között. Eközben mindenképpen keresse fel a Kornati Nemzeti Parkot, amely a szétszórtan elhelyezkedő szigetek és sziklák között húzódik. Vodice közelében található még egy nemzeti park, ahol csodálatos élmény végigsétálni a vízeséseket nézve, melyek létrehozták a Krka-folyó medrét. Érdekes látnivaló lehet az Ön számára a solymászati központ is Dubravában, ahol lehetősége van sok mindent megtudni a ragadozó madarakról, és megtekinteni a sólymok csodálatos röptét. A vodicei szálláson való tartózkodása idején kóstolja meg a gasztronómiai kínálatot is. Ízlelje meg a húsból, friss halból és a tenger gyümölcseiből készült, dalmát ételspecialitásokat. Biztosan ízleni fognak Önnek a sütőharang alatt sült ételek, a nyárson sült bárány, a “pršut” (szárított dalmát sonka), a helyi sajtok és a különböző édességek. A dalmát vacsora mellé feltétlenül kóstolja meg a horvátországi, hazai borokat is.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024