Kirándulás Krka & Sibenik túra

Ár (-tól):  Ft -tól személyenként
 • Share

Info

Információ
 • A túra főbb látványosságai: See the Skradinski Buk and Roški Slap Waterfalls Drive along the border between Dalmatian coast Enjoy the best known natural beauties of Croatia

További információk
 • Idősebbeknek ajánlott: Igen
 • Gyerekeknek ajánlott: Igen
 • Csoportoknak ajánlott: Igen

Árinformáció
 • Az ár tartalmazza: Entrance tickets to national park Guide Transportation
Jöjjön velünk, és tekintse meg a Skradinski Buk és a Roški Slap vízeséseket, valamint a Visovac-sziget lélegzetelállító panorámáját. Fedezze fel Šibeniket, beleértve a Szent jakab Székesegyházat, mely az UNESCO Világörökség listáján is szerepel.
Az utunk a dalmáciai tengerpart és hátország közti utazással kezdődik. A tengerpart és a környező szigetek látványa le fogja Önt nyűgözni. Mindeközben idegenvezetőnk ismerteti Önnel a régió történelmét. Első megállónk Šibenik, egy dalmáciai, tengerparti kisváros, melyet a Subić család alapított a X. században. A középkori városközpontban található egy UNESCO által védett épület, a Szent Jakab Székesegyház, amely a XV. században épült. Az épületet három építész építette fel, akik mintegy megörökölték egymástól a székesegyház építését. A templom épületének szerkezete - Európában egyedülálló módon - kizárólag kőből áll. A székesegyház formája és díszítőelemei, mint például egy figyelemreméltó kődombormű 71 faragott arcmással, jól mutatják a gótikus és a reneszánsz művészeti stílus sikeres fúzióját.
A šibeniki városnézést követően a Krka Nemzeti Park felé vesszük az irányt. Csodálja meg a Skradinski Buk vízesést, amely Horvátország természeti szépségeinek egyik legismertebbike. A vízesésrendszer mészkőlerakódásokból álló természetes gátakból, valamint szigetecskékből és tavakból áll. A 17-lépcsős Skradinski Buk több, mint 800 méter hosszú. Vegyen részt a fantasztikus, 90 perces sétán, és tekintse meg az eredeti állapotukban megőrzött kis kőházakat, műhelyeket, kiállítási tárgyakat és vízimalmokat. Csodálja meg a flóra és fauna gazdagságát az erdei utak és a fahidak hálózatán sétálva. Az utak elvezetik Önt a Roski Slaphoz, egy gyönyörű vízeséshez, melynek különleges érdekessége a „Nyakláncnak“ (Ogrlica) is nevezett kis, lépcsőzetes vízesés, és az ezt körbevevő, érintetlen természeti környezet. Hozza magával a fürdőruháját is erre a túrára, mivel igazán kár lenne kihagynia a lehetőséget, hogy ússzon egyet a lélegzetelállító, lépcsőzetes vízesések alatt. Ez után  a gyönyörű és érdekes nap után, mely életreszóló emlékekkel gazdagítja Önt, elindulunk visszafelé a dalmáciai hátországon keresztül.

Útvonal leírás

Indulás helye: Trogir
Indulás: hétfő, péntek
Indulás ideje: 08:50h      Language: HR,EN

Indulás: hétfő, szerda, péntek
Language: HR,EN

Indulás: hétfő, szerda, péntek, vasárnap
Language: HR,EN

Indulás: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap
Language: HR,EN

Indulás: hétfő, szerda, péntek, vasárnap
Language: HR,EN

Indulás: hétfő, szerda, péntek
Language: HR,EN

Vendég vélemények

Hamarosan elkezdjük az oldalunkon lévő leírások megváltoztatását. Hozzászólásával, véleményével segítheti a leíró szövegek frissítését. Előre is köszönjük!
 Add hozzá véleményed

Látnivalók és tevékenységek

Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Fizetési feltételek

Válassza ki a fizetési módot és az adott szállásra vonatkozó fizetési ütemezést.

Fizetési lehetőségek:
  Fizetési dinamika:

   Members of
   Croatian National Tourist Board
   Association of Croatian travel agencies
   Simply the best
   Travelife - Sustainability in tourism
   A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
   Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!