Adrenalinski posjet Poljičkoj republici

TROVA DESTINAZIONE:
bike-tour
 •  Punto di partenza: Omis
 •  Punto di ritorno: Omis
 •  Categoria: Natura,Cibo & Vino,Storia & Cultura,Sport & Avventura
 •  Durata: 
Invia una richiesta
INFORMAZIONI
INFORMAZIONI ULTERIORI
INFORMAZIONI SUL PREZZO
 • GIORNO
  1
  IMG-1621
  Uvod
  Poljička republika, destinacija za doživjeti. Spoj bogate povijesne i kulturne baštine, kombinacija mora, rijeke, kanjona i planina predstavlja idealnu lokaciju za aktivni odmor obogaćen kulturnim i gastronomskim delicijama u kojim ćete uživjeti.
  Prepustite nam se i doživite Poljičku republiku na način na koji smo je i mi doživjeli.
 • Dan 1
  Dolazak i smještaj je u popodnevnim satima. Nakon kraćeg odmora i osvježenja, organizirana je večera u jednom od lokalnih restoranu u Omišu, gdje ćete uživati u domaćim namirnicama, raznim okusima i pričama koje će upotpuniti vaš doživljaj.
 • GIORNO
  2
  Canyoning-BasicAdvanced
  Dan 2
  Prve aktivnosti koje smo predjeli za vas su vožnja kajakom ili planinarenje u okolici Omiša. Obje aktivnosti nisu previše fizički zahtjevne i idealne su za upoznavanje okolice.
  Svaki dan, uz određenu aktivnost na izbor nudimo i ručak/večeru na jednom od domaćih OPG-ova, da upoznate i sve naše gastronomske specijalitete.
 • GIORNO
  3
  IMG-8738-obradena
  GIORNO
  4
  IMG-7963
  GIORNO
  5
  IMG-0871
  Dan 3
  Reći dan provodimo u posjetu masliniku, zajedno s vrsnim i educiranim maslinarima. Prolazimo edukacija o uzgoju maslina,vodeći nas kroz sami povijest područja na kojem se nalazimo. Dan završavamo degustacijom maslinovog ulja i malom okrepom.
 • GIORNO
  6
  vinograd1
  GIORNO
  7
  vinograd-x
  GIORNO
  8
  barrique
  Dan 4
  Dan provodimo u prekrasnom vinogradu, okruženi spokojom i mirom. Razne degustacije vina uz određenu hranu nam nude nezaboravan događaj kojeg ćemo jako dugo pamtiti.
 • GIORNO
  9
  Omis
  Dan 5
  Idealan način za otkrivanje prirodnih ljepota Dalmatinske zagore i kanjona rijeke Cetine, gdje ćemo se poznati sa poviješću Omiških gusara i Poljičke republike.
 • GIORNO
  10
  e
  GIORNO
  11
  a
  Dan 6
  Dan rezerviran za upoznavanje Poljičke republike, lokaliteta, autohtonih jela i pića, kulturne baštine zasigurno će vam ostati u sjećanju. Uvjerite se zašto je Poljička republika ponovno oživljena, a vi ćete kroz cijeli dan uživate u prošlosti i nekim radionicama poput izrade poljičkog soparnika, koji se nalazi na listi zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske, pod zaštitom UNESCO-a.
 • GIORNO
  12
  Rafting
  GIORNO
  13
  Rafting3
  Dan 7
  Kako bi bilo da dođete u posjet Poljičkoj republici, a ne doživite najbolji rafting na kojem ste ikad bili? Kvalitetna oprema, najbolji vodiči i nezaborane fotografije koje ćete dobiti, samo su neki od izdvojenih trenutaka koji ćete doživjeti.
 • Dan 8
  Nakon uzbudljive avanture i upoznavanja Poljičke republike zadnji dan je rezerviran za odjavu sa smještaja i odlazak iz destinacije. Puni dojmova nakon aktivnog odmora preporučujemo uživanje u zadnjem danu šetnjom i osvježenjem u Omišu.
Avete una domanda?

Sentitevi liberi di inviare la vostra domanda qui e vi risponderemo nel più breve tempo possibile.






Trova nel Suo inbox il meglio che la Croazia ha da offrire!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022