Apartmány Vodice

Vyberte si najlepšie apartmány ktoré Vodice ponúka

NÁJDI UBYTOVANIE
Príchod
Odchod
Dospelý 18+
Detí 0-17

Vodice, 351+ top apartmánov na prenájom

Vyberte si jeden z apartmánov v letovisku Vodice z našej ponuky. Objavte krásne kamienkové pláže, ktoré sa budú páči hlavne deťom, kvôli dlhým plytčinám a zaujímavých atrakciám, ako je nafukovací hrad alebo trampolíny. Môžete relaxovať v tieni borovíc alebo v jednej z kaviarní.

Moderné a pekne zariadené apartmány v destinácii Vodice

Pre našich hostí, je veľmi dôležitý interiér apartmánov v súkromných domoch, preto sme sa veľmi posnažili a obohatili ponuku apartmánmi, ktoré sú zariadené v modernom štýle. Preto v ponuke vo Vodiciach, ktorú sme vám pripravili, môžete nájsť štýlovo zariadené interiéry plné čarovných a teplých farieb.

Naše odporúčanie apartmánov v destinácií Vodice! Prezrite si náš výber apartmánov destinácií Vodice, sme si istí, že si nájdete apartmán, ktorý vyhovuje vašim potrebám pre Vašu dovolenku v destinácií Vodice


Apartmán kapacita:
2 Osoby
Cena od :
50 €  /deň

Prezrite si posledné rezervované objekty!

Cenovo výhodné apartmány v Vodice

Vodice sú známe, po veľmi dlhej turistickej tradícii a histórií a okrem ubytovania v hoteli, je jednou z najznámejších destinácií, ktoré rozvinuli ponuku výhodných apartmánov v súkromnom ubytovaní. Či už si prajete rezervovať apartmán neďaleko od pláže Plava plaža alebo pláže Hangar, v oblasti Blata, Obrova, ul. Vladimíra Nazora alebo Stablinci, môžete tak urobiť prostredníctvom našich internetových stránok, pretože určite máme najlepšiu ponuku lacných apartmánov vo Vodiciach. Sledujte naše akcie a zľavy first a last minute, a ušetrite viac ako 25%.

Vodice skvelý výber pre rodinnú dovolenku v krásne zariadenom apartmáne

Ak cestujete s rodinou Vodice sú tým pravým miestom pre vás. Určite si prezrite ponuku apartmánov pre rodinnú dovolenku, ktoré sa nachádzajú v blízkosti pláží, ktoré ponúkajú rôzne aktivity, aby sa deti mohli zabaviť zatiaľ čo vy zároveň oddychujete v tieni borovíc. Pre rodiny s deťmi odporúčame apartmány v oblasti Blata, ktoré sa nachádzajú neďaleko od najpopulárnejšej pláže vo Vodiciach, Plava plaža, ktorá je čiastočne piesková a je ideálna pre deti a detskú hru, a je tam dosť chládku na útek pred horúcim slnkom.

Apartmány s možnosťou ubytovania sa s domácim miláčikom vo Vodiciach

Ak plánujete dovolenku so svojím miláčikom Vodice ponúka bohatý výber apartmánov, kde sú vaše domáce zvieratá vítané. V centre mesta, ihneď neďaleko kancelárie turistického združenia, sa nachádza oddelená a označená pláž pre psov. Použite filter na našich webových stránkach, aby ste si vyberali len z ubytovania, kde sú domáci miláčikovia vítaní.

Aktivity a zábava

Ak máte radi športové aktivity na pláži, Plava plaža alebo pláž Hangar ponúkajú možnosť zahrať si plážový volejbal, tenis, vyskúšať plachtenie, paragliding, a môžete si prenajať vodný skúter alebo vodné bicykle, atď .. Vo večerných hodinách pláž sa stáva obľúbeným miestom pre mnoho mladých ľudí. Môžete sa zabaviť v jednom z barov Hookah, ktoré často organizujú plážové párty, alebo tiež v baroch a kluboch v meste. Z mesta sa taktiež ľahko dostanete do obľúbeného klubu Hacienda. Je to letný nočný klub, ktorý hostil niektoré zo svetoznámych DJov, ako je David Guetta, Martin Solveig, David Morales, Shapeshifters, Steve Angello a mnoho ďalších.

Strávte čas aj návštevou historických pamiatok mesta Vodice, počas vášho pobytu

Navštívte kostol sv. Eliáša Proroka, Ćorićevu vežu, kostol Sv. Kríž a farský kostol sv. Kríž so zvonicou. Mesto Vodice je menované po vode kvôli  mnohým zdrojom vody. Dnes môžete vidieť dve dobre zachovalé studne. . Jedná z nich je na námestí pred kostolom, z ktorého kedysi čerpali pitnú vodu, druhá je v blízkosti a slúžila na pranie šatstva. Nenechajte si ujsť prehliadku akvária a múzea námornej tradície, kde budete mať možnosť vidieť archeologické predmety nájdené vo vodách, zbierka amfor, staré rybárske nástroje, modely lodí a tak ďalej. Vyberte sa  na kopec Okit, ktorý sa nachádza nad mestom, kde uvidíte kostol Panny Márie Karmelskej, a zažijete nezabudnuteľný panoramatický výhľad na Vodice a ostrovy v tejto oblasti.

Vodice sú jedno z najživších miest na Jadrane, takže ak by ste chceli zažiť pokojnejšiu dovolenku, vydajte sa na jeden z blízkych ostrovov

Ostrov Prvić so svojimi dvoma osadami, je typický dalmatínsky ostrov s kamennými domami a úzkymi uličkami. Ostrov nemá automobilovú dopravu, takže si môžete vychutnať nedotknutú prírodu. Objavujte zálivy ostrova a vyhľadajte si odľahlejšiu pláž. Prenajmite si loďku a plavte sa medzi ostrovmi. Určite navštívte národný park Kornati, ktorý vyniká početnými ostrovčekmi a skalami. V blízkosti mesta sa nachádza ďalší národný park Krka, kde sa môžete poprechádzať a pozorovať vodopády vytvorené riekou Krka. Zaujímavé je navštíviť aj Sokoliarské centrum Dubrava, kde budete mať príležitosť dozvedieť sa o dravých vtákov, a sledovať nádherné lietajúce sokoly. Počas pobytu vo Vodiciach preskúmajte aj gastronomickú ponuku. Ochutnajte dalmatínske špeciality z mäsa, čerstvých rýb a morských plodov, zapekané pokrmy, jahňa, grilované jedlá, pršut, syr a rôzne dezerty. Počas dalmatínskej večere, nezabudnite ochutnať aj miestne víno.

Skvelé ponuky Chorvátska nájdete vo svojom inboxe!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024