Získajte zľavu 10% s kódom:

PLATÍ IBA NA REZERVÁCIE UBYTOVANIA.

AGBEE10
Akcia končí:
DEŇ
HODINA
MINÚTA
SEKUNDA

Apartmány Rogoznica

Vyberte si najlepšie apartmány ktoré Rogoznica ponúka

NÁJDI UBYTOVANIE
Príchod
Odchod
Dospelý 18+
Detí 0-17

Rogoznica, 272+ top apartmánov na prenájom

Rezervujte si apartmán v Rogoznici, aby ste si zarelaxovali a užili si dovolenku. Mesto sa vyvíjalo na ostrove, ktorý bol neskôr spojený s pevninou. Rogoznica je typické dalmatínske mesto s úzkymi uličkami a kamennými domami. Urobte si prechádzku po promenáde medzi palmami, až do donedávna postavených atrakcií, morského akvária. Môžete sa pohodlne prechádzať pešo alebo jazdiť na bicykli, pretože takmer celý polostrov je pokrytý borovicami.

Moderné apartmány v Rogoznici

Našim hosťom je na dovolenke veľmi dôležité ubytovanie s príjemnou atmosférou a pekné zariadenie. Z tohto dôvodu sme obohatili našu ponuku o moderné apartmány v Rogoznici, ako by ste mohli stráviť perfektnú dovolenku v krásne zariadenom interiéri, ktorý spĺňa všetky vaše potreby.

Naše odporúčanie apartmánov v destinácií Rogoznica! Prezrite si náš výber apartmánov destinácií Rogoznica, sme si istí, že si nájdete apartmán, ktorý vyhovuje vašim potrebám pre Vašu dovolenku v destinácií Rogoznica


Apartmán kapacita:
6 Osoby
Cena od :
81 €  /deň

Apartmán kapacita:
4 Osoby
Cena od :
78 €  /deň

Apartmán kapacita:
9 Osoby
Cena od :
114 €  /deň

Prezrite si posledné rezervované objekty!

Rogoznica ponúka výber z apartmánov za prijateľné ceny

Polohou v samom srdci Dalmácie obklopená krásnym krištáľovo čistým morom, v Rogoznici sa rozvinula ponuka lacných apartmánov v ubytovaní na súkromí. Na našich webových stránkach nájdete určite najbohatší výber apartmánov v destinácií Rogoznica, za dostupné ceny a pekne zariadeným interiérom, neďaleko od centra a pláže. Sledujte naše akčné ponuky. Využite first a last minute zľavy, ktoré možno nájsť na našich webových stránkach, a ušetrite viac ako 25%.

Strávte dovolenku s rodinou v apartmáne v Rogoznici

Vzhľadom na to, že sú naši hostia väčšinou rodiny s deťmi, posnažili sme sa obohatiť našu ponuku o apartmány vhodné pre malú alebo veľkú rodinu v Rogoznici. Rogoznica a širšia okolitá oblasť okolo Rogoznice napr. Stupin Celine, kde sa nachádza veľmi vhodná pláž pre deti. je oblasť,  ktorú my ako agentúra určite odporučujeme rodinám. Rogoznica je pokojné miestečko ktoré práve navštevujú rodiny s deťmi, a rovnako pre to, ako rodinná destinácia je uznávaná už  mnoho rokov. Adriagate.com v Rogoznici má miestnu kanceláriu, ktorá je k dispozícii všetkým hosťom kvôli rôznym otázkam, alebo informácie a služby ako sú rodinné výlety do národneho parku Krka atď..

Atrakcie a aktivity

Väčšina kostolov je venovaných Márii, a počas sviatku ,,Panny Márie od kapelice,, v júli sa koná sprievod po pevnine i po mori, ktorý následuje obraz panny Márie. Ak sa ocitnete v Rogoznici v čase podujatí ako je napríklad Noc Rogoznice alebo Rybárska noc, okrem ochutnávky čerstvých grilovaných rýb, budete môcť ochutnať aj miestne víno. Pokiaľ chcete ísť na párty až do rána, navštívte klub Admiral v Marine Frapa alebo klub Aurora v okolí. Rogoznica je obľúbený prístav kvôli svojej hlbokej zátoke. Tu sa nachádza komplex Marina Frapa, s viac ako 450 kotviskami pre lode.

V prístave môžete navštíviť kaviareň, a cez podvodné okná pozorovať morský život. Navštívte prírodný úkaz Dračie oko. Je to vlastne slané jazero, ktoré je centrom mnohých legiend a príbehov vďaka svojmu neobvyklému javu. Zatiaľ čo relaxujete v apartmáne v Rogoznici, určite navštívte aj jednu z pláží v početných malých zátokach. Rodinám s deťmi sa bude určite páčiť  pláž Miline a Šepurine. Môžete si tiež vybrať jednu z pláží v odľahlých zátokách.

Počas svojho pobytu v jednom z apartmánov v Rogoznici, urobte si čas na návštevu jedného z národných parkov.

Vydajte sa na výlet alebo si prenajmite  loď a plavte sa medzi ostrovmi súostrovia Kornati a vychutnajte si nedotknutú prírodu a ticho. Ak dávate prednosť cestovaniu po pevnine, odvezte sa autom do národného parku Krka, kde si budete vychutnávať zvuk rieky, a po peších chodníkoch pozorovať vodopády. V jednej časti parku si môžete tiež zaplávať  pod vodopádmi.

Skvelé ponuky Chorvátska nájdete vo svojom inboxe!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024