Pekné slová a pochvala sa naozaj oplatí! Adriagate, váš specijalista na dovolenku v Chorvátsku, vás odmení špeciálnou zľavou na vašu budúcu rezerváciu. Musíte nás len odporučiť svojej rodine, priateľom alebo známym a za každého nového Adriagate klienta, ktorý vykoná rezerváciu na základe vášho odporúčania, získate automaticky 5% zľavu na rezerváciu. Váš priateľ musí uviesť vaše meno ako osobu, ktorá nás počas rezervácie odporučila, aby ste získali zľavu na rezerváciu. Ak vás viac ako jeden kontakt uvádza ako promotéra, môžete nazhromaždiť niekoľko 5% propagačných zliav. Promotivní zľava platí po dobu 12 mesiacov a možno ju kombinovať s ďalšími vernostnými poukážkami na jednej rezervácii.

Prečítajte si naše podmienky a pripojte sa k programu odmien za odporúčanie.

1. Cieľom programu odporúčania je povzbudiť existujúcich klientov cestovnej kancelárie Adriagate aj nových potenciálnych klientov.
2. Promotér Adriagate je existujúci alebo nový klient, ktorý odporúča ubytovacie služby Adriagate jednému alebo viacerým svojim kontaktom zaslaním e-mailu s doporučovacím kódom.
3. Noví klienti sú kontakty promotéra, ktorí nakoniec uskutoční rezerváciu, na ktorú získajú zľavu z celej sumy rezervácie.
4. Promotér Adriagate môže preposlať e-mail s kódom propagačného odporúčanie na toľko svojich kontaktov, koľko chce.
5. Promotér Adriagate automaticky získa 5% zľavu, ak jeden alebo viac jeho kontaktov vykoná rezerváciu prostredníctvom webových stránok Adriagate.
6. Individuálne rezervácie sa týka e-mailové adresy, z ktorej rezervácie dorazila, je možné, že Kontakt zarezervuje niekoľko ubytovacích jednotiek prostredníctvom rovnakého e-mailu, v tomto prípade sa to považuje za individuálne rezerváciu a na každú rezervovanú jednotku sa vzťahuje 5% zľava. Promotér dostane propagačnu zľavu 5% bez ohľadu na počet ubytovacích jednotiek rezervovaných Kontaktom prostredníctvom jeho e-mailu.
7. Ak kontakty vykonajú rezerváciu pomocou dvoch alebo viacerých rôznych e-mailových adries, dostane promotér samostatnú zľavu promotéra vo výške 5% na rezervácie z rôznych e-mailových adries a kontakty získajú zľavu 5% na rezervácie z každej e-mailovej adresy. Týmto spôsobom môže promotér nazhromaždiť viac propagačných zliav vo výške 5%, ak viac ako jeden z jeho kontaktov vykoná rezerváciu zo samostatnej e-mailovej adresy.
8. Informácie týkajúce sa 5% zľavy sú automaticky zasielané na e-mail promotéra, akonáhle zadaný kontakt potvrdí rezerváciu zadaním mena a / alebo e-mailu promotéra počas rezervácie.
9. Potvrdená rezervácia je rezervácie, pri ktorej bola zaplatená aspoň záloha a potom zaslané potvrdenie rezervácie.
10. Propagačné zľavu 5% je možné kombinovať s ďalšími vernostnými poukazy na jednej rezervácii.
11. Propagačná zľava 5% platí po dobu 12 mesiacov odo dňa vystavenia / odoslanie na e-mailovú adresu promotéra.
12. Kontakt musí uviesť celé meno a / alebo e-mailovú adresu osoby – promotéra Adriagate, počas procesu rezervácie.
13. Kontakt musí vložiť propagačný kód obdržaný v e-maile zaslanom promotérom počas procesu rezervácie, aby počas procesu rezervácie získal zľavu 5%.
14. Promotér a Kontakt musia byť dve rôzne osoby.
15. Kontakt môže získať zľavu 5% iba ako úplne nový klient, ktorý nikdy nevyužil služieb Adriagate a to buď priamo prostredníctvom webu Adriagate alebo prostredníctvom pridruženého kanálu alebo kanálu B2b.
16. Zľava 5%, ktorú Kontakt získa za rezerváciu, sa odpočíta od hlavnej ceny ubytovania za noc, bez ďalších poplatkov za pobytovú daň alebo iných poplatkov, ktoré nepredstavujú hlavnú cenu ubytovania.
17. Propagačné zľava 5%, ktorú promotér obdrží, nie je možné previesť na tretiu osobu.
18. Dve rôzne osoby nemôžu byť navzájom promotérov, jeden môže byť promotér a druhý kontakt.
19. V prípade, že rezervácia vykonaná Kontaktom bude zrušená pred plánovaným dátumom príchodu, bude zrušená propagačné zľava zaslaná promotori. Ak mal Kontakt rezervované niekoľko jednotiek prostredníctvom jednej e-mailovej adresy, potom propagačné zľava zaslaná promotori zostáva platná, kým je aspoň jeden celok stále aktívny a 5% zľava poskytnutá Kontaktu platí pre aktívne jednotky.
20. V prípade, že promotér vykoná rezerváciu a zruší ju pred plánovaným dňom príchodu po použití propagačné zľavy, v takom prípade sa uplatnená zľava zruší a platia štandardné storno podmienky.
21. Promotér a kontakt môžu preniesť rezerváciu na iný termín alebo dokonca na budúci rok a napriek tomu zachovať hodnotu zľavy, ak vlastník ubytovanie so zmenou termínu súhlasí.
22. Kontakt dáva Adriagate právo informovať promotéra o prijatí odporúčanej promo zľavy na základe rezervácie potvrdenej kontaktom a oznámiť promótorom meno kontaktu a potvrdený stav rezervácie. Všetky ďalšie podrobnosti o rezerváciu vykonanej kontaktom sú dôverné.
23. Adriagate si vyhradzuje právo zmeniť Všeobecné podmienky programu odporúčania bez predchádzajúceho upozornenia. V prípade, že sa podmienky zmenia, bude najnovšia verzia zaslaná promotérom a kontaktom e-mailom, a ak žiadna zo strán do 72 hodín od odoslania nepošle e-mailom žiadne námietky, znamená to, že všetky strany so zmenou súhlasí.