Koncept lojalnosti

Koliko ste puta čuli da se lojalnost isplati? Postoje različite vrste lojalnosti koje moramo razlikovati – lojalnost koja je ugrađena u naše biće od trenutka kada smo se rodili, lojalnost koja se mijenja zahvaljujući mijenjanju naših potreba… Primjer za prvi tip lojalnosti bio bi lojalnost našoj obitelji, dok bi primjer za drugi tip lojalnosti bio materijalno orijentirano razumijevanje koncepta koji se vrti oko vjernosti kupcu određene tvrtke koja nudi usluge ili proizvode koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Lojalnost povezana s materijalnim konceptima može biti nestalna pa se tvrtke moraju kontinuirano razvijati kako ne bi izgubile bazu klijenata. Hrvatska turistička agencija Adriagate služi kao glavni primjer kako izgraditi odnos s klijentima na temelju lojalnosti.

Adriagateov koncept zadržavanja kupaca kroz programe vjernosti

Adriagate turistička agencija nudi sveobuhvatan program vjernosti već gotovo 10 godina i svaka osoba koja rezervira smještaj izravno putem Adriagate web stranice u minimalnoj vrijednosti od 500€ može iskoristiti svoj poklon bon za vjernost za naknadnu rezervaciju. Program vjernosti u Adriagateu je podijeljen u potkategorije, od kojih svaka dolazi s različitim nizom pogodnosti:

  1. Osnovni / brončani paket vjernosti dolazi s bonovima u rasponu od 50-150€. Osim poklon bona, ovaj paket također daje članovima programa priliku da sudjeluju u izvlačenju putem kojeg sretni dobitnik može besplatno provesti 7-dnevni odmor u Hrvatskoj.
  2. Srebrni paket vjernosti sljedeća je kategorija koja se odnosi na klijente koji treći put rezerviraju svoj smještaj putem Adriagate-a s minimalnom kombiniranom vrijednošću njihovih prethodnih rezervacija u iznosu od 1000€. Među brojnim drugim pogodnostima ovi klijenti dobivaju fleksibilnije uvjete otkazivanja, kao i šanse za dodatne first minute popuste na neke od najboljih smještaja. Na kraju svi klijenti koji pripadaju ovoj kategoriji ostvaruju 10% popusta na uslugu najma automobila.
  3. Zlatni paket vjernosti je najviša kategorija vjernosti za goste koji su prethodno rezervirali smještaj četiri ili više puta putem Adriagate-a s minimalnom kombiniranom vrijednošću od 2000€. Ovi klijenti također dobivaju fleksibilne uvjete otkazivanja i 10% popusta za besplatnu uslugu najma automobila, zajedno s ostalim brojnim pogodnostima koje detaljnije možete vidjeti na sljedećoj poveznici Adriagate Programa vjernosti.

Program poput gore spomenutog nudi stalne nagrade klijentima koji svoju organizaciju odmora opetovano povjeravaju Adriagate timu profesionalaca. Pogodnosti se neprestano zbrajaju i članovi programa sa svakom novom rezervacijom dobivaju sve veće vrijednosti.

Pravila poklon bona

Neophodan dio cjelokupnog programa vjernosti Adriagate agencije su poklon bonovi, oni predstavljaju temelj na kojem se grade druge pogodnosti i besplatne usluge. Vrijednost poklon-bona ovisi o vrijednosti same rezervacije i može se kretati od 50 do 150€.

Poklon bon od 50€ dodjeljuje se klijentima koji su rezervirali smještaj u minimalnoj vrijednosti od 500€. Poklon bon od 100€ dodjeljuje se onima s minimalnom vrijednošću rezervacije od 1000€, dok se poklon bon od 150€ daje onima koji su imali prethodnu rezervaciju s minimalnom vrijednošću od 1500€. Više informacija o poklon bonovima možete pronaći na poveznici Adriagate Poklon bonovi.

 

Zašto odabrati Adriagate?

Nakon svega navedenog, sasvim je razumljivo zašto biste trebali odabrati Adriagate za vaš odmor u Hrvatskoj. Ako cijenite svoj novčanik i tražite najbolju vrijednost za svoj novac, ovaj program vjernosti doista nema premca. Biti vjeran klijent Adriagate turističke agencije daleko nadilazi gore navedeno.

Adriagate se može pohvaliti mnogim drugim kvalitetama zbog kojih će biti neupitno odabrati ovog vještog hrvatskog turoperatora s 19 godina dokazanih rezultata. Adriagate nema naknade za rezervaciju, predstavlja stvarne recenzije kupaca, ima najkonkurentnije cijene, fleksibilne modele plaćanja i mogućnosti otkazivanja, ima preko 10.000 smještajnih jedinica svih vrsta i posljednje, ali sigurno ne najmanje važno, ima vrijedne stručnjake koji će biti s vama tijekom svih faza planiranja odmora.

Zaključak

Spomenuli smo da lojalnost tvrtki može biti promjenjiva stvar, ali kao i kod bilo čega u životu, ponekad moraju postojati iznimke od pravila. Ne koristite pola mjere jer je odabir putovanja u Hrvatskoj samo polovica mudre odluke, druga polovica je odabir Adriagatea.😊

Ukažite nam svoje povjerenje i jednostavno uživajte u odmoru znajući da i dalje postoje kvaliteta i profesionalnost na koje se možete osloniti čak i u najteža vremena.

Saznajte više o poklon bonovima i programu vjernosti