Taxi vervoer Split

ZOEK VERVOER

Reist u per vliegtuig naar Split? Bent u opzoek naar vervoer van of naar het vliegveld van Split?

Wij kunnen u voorzien van vervoer van de luchthaven van Split naar diverse plekken in Kroatië. Ook als u autovervoer nodig heeft van welke plek dan ook naar de luchthaven van Split, dan kunnen wij vervoer voor u regelen dat tijdbesparend is en u laat genieten van uw verblijf in Dalmatië, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken zorgen te maken over vervoerkwesties.

Split is de grootste stad aan de Adriatische kust en de tweede grootste stad in Kroatië. Het is ook de thuisbasis van vele toeristische attracties, zoals het paleis van Diocletianus, diverse mooie stranden en vele goede restaurants en wijnkelders. Vanwege de nabijheid van centraal-Dalmatische eilanden, is het ook een belangrijk transit centrum.

De luchthaven van Split is de derde grootste luchthaven in Kroatië. Het is een vrij kleine en internationale luchthaven gelegen in de stad Kastela, 20 km van Split en in de onmiddellijke nabijheid van de stad Trogir. Het is een belangrijk knooppunt voor Croatia Airlines, het grootste Kroatische luchtvaartmaatschappij. Op dit moment heeft de luchthaven slechts één terminal luchthaven, maar de capaciteit zal in het jaar 2014 worden uitgebreid, wanneer een grotere terminal met vier aviobruggen en een grotere luchthaven oprit zal worden gebouwd.

Een groot deel van het verkeer van / naar de luchthaven vindt plaats gedurende de zomer, wanneer het vluchten aanbiedt naar vele Europese steden zoals: Londen, Amsterdam, Frankfurt, Rome en Parijs.

De terminaldrukte kan vermoeiend zijn, dus raden wij u aan om een transfer van Split uit ons aanbod te boeken.

Transfer to the island?

Adriagate also offers all inclusive island transfers upon request, which include transfers to the ferry port, ferry tickets as well as island transfers to your destination.

What if you need child seats?

Child seats and baby seats are included in the price, simply inform us in advance so that we can put it at your disposal.

Travelling in a larger group or unable to find your destination?

If your desired destination is not among the destinations offered, or you might want a transfer for more than 8 people then please send us a request by mail at info@adriagate.com  indicating the exact pick up place and the exact destination together with dates and number of persons, and we will provide you with our offer as soon as possible.

Note: Transfer rates are calculated per vehicle, not per number of persons.

What about when your flight is late?

Waiting time at the airport in case of a delayed flight is included in the price, our drivers carefully monitor the flight schedule and will adjust their schedule accordingly.

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023