Valtura (Pula)

Местонахождение: голубые Истрия     View on map
Valtura

Больше фотографий

Закрой

 Добавить видео    Добавить фотографии    добавь комментарий
 • Share

Туристический информация Valtura (Pula)

Valtura je naselje koje se nalazi u unutrašnjosti istarskog poluotoka, 11 km sjeveroistočno od 3000 godina stare Pule. Poznata je po bogatom kulturnom i povijesnom nasljeđu koje seže još u rimsko doba. Najvrednije nalazište Nezakcij, nalazi se samo 2 km od Valture i omiljeno je odredište arheologa. Jedinstvena ljepota istarske unutrašnjosti, slikoviti brežuljci, bujna vegetacija, staze za biciklizam i šetnju, sve su to ljepote koje možete doživjeti u Valturi koju preporučujemo rekreativcima i gostima željnim odmora daleko od vreve turističkih centara. Ne propustite posjetiti Pulu, Medulin, Rovinj i Pazin i razgledati ljepote ovih gradova.

Obavezno posjetite

Pula je najveći grad na istarskom poluotoku bogat kulturnim spomenicima.  Uživite se u rimsku arhitekturu i razgledajte amfiteatar, slavoluk Sergejevaca, Herkulova i Dvojna vrata, Augustov hram, malo rimsko kazalište u središtu grada, glavni gradski trg Forum i mnoge druge znamenitosti ovoga povijesnoga grada. Ljubitelji  sporta i rekreacije mogu uživati u windsurfingu, košarci, tenisu, jedrenju, panoramskim letovima, penjanju u prirodi, golfu, ronjenju, pješačenju, biciklizmu i mnogim drugim aktivnostima.

Medulin je mjesto raskošno razvedene duge obale. Nekad ribarsko mjesto danas je moderno turističko središte. Ovaj grad je sve podredio turizmu te pruža dinamičan i sadržajno bogat odmor. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u ronjenju, nogometu, biciklizmu, golfu, tenisu, jahanju, jedrenju, windsurfingu i kitesurfingu. U Medulinu se nalaze jedne od najljepših plaža u Istri, od pješčanih, šljunčanih  pa sve do stjenovitih.

Rovinj je gradić koji se smjestio na zapadnoj obali Istre. Pozna je po svojim povijesnim znamenitostima; stari grad, gradski bedemi i vrata, crkva Sv. Eufemije, krstionica Sv. Trojstva, franjevački samostan i dvorac na otoku Sv. Andrije. Osim po povijesnim znamenitostima poznat je i po prirodnoj baštini od kojih je najpoznatija Limska Draga, Rovinjski otoci i priobalno područje, park šuma „Zlatni Rat“, kamenolom „Fantazija“, močvara Palud i otoci „Dvije Sestrice“.

Pazin je grad duge i bogate tradicije, smješten je u samom srcu istarskog poluotoka. Posjetite njegove povijesne znamenitosti  i prirodne ljepote od kojih izdvajamo pazinski kaštel, župnu crkvu Sv. Nikole, franjevački samostan, biskupsko sjemenište, pazinski potok- Pazinčica i pazinska jama.

Rezervirate smještaj iz naše ponude i provedite miran i nezaboravan odmor u Valturi i uživajte u razgledavanju njene okolice.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

комментарии наших гостей Valtura

Отлично
4,6
Общая оценка гостей

Атмосфера:
5,0
5,0
Безопасность:
5,0
5,0
Гостеприимные местные жители:
5,0
5,0
Пляжи:
4,0
4,0
Туристическое предложение:
4,0
4,0

Powered by Google Translate

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Дата заезда
Дата отъезда
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Kарта

Valtura рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2017 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

Дом - Valtura Дом Goran От 130 €
 • Valtura,
 • Персоны: 4-5
 • Отзывы туристов: 4,4
Дом - Valtura Дом Goran От 144 €
 • Valtura,
 • Персоны: 4-7
 • Pula,
 • Персоны: 6-8
 • Отзывы туристов: 4,5
Дом - Pula Casa Loborika От 190 €
 • Pula,
 • Персоны: 1-8

Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!
Благодарим вас! Неправильный e-mail адрес!