Smještaj Plitvice

Smještaj NP Plitvička jezera i u okolici

ODABRANE POSTAVKE:
Promijeni postavke
Apartmani i Soba Robert Plitvice, Kvadratura 18,00 m2

Can recommend this property to every body. A little hard to find, but if using a GPS, use co-ordinates and follow instruction exactly.
Zadnja rezervacija prije 4 dana
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Apartman Miroslav Plitvice, Kvadratura 65,00 m2

Apartman Miroslav smješten je u selu Korana,u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera. Kroz selo prolazi rijeka Korana koja se nalazi 1...
Zadnja rezervacija prije 6 dana
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
3
65 m²
Dvoetažni apartman
-
Smještaj nije pronađen, molimo promijenite vaše postavke

Niste pronašli što ste tražili?

KONTAKTIRAJTE NAS


Pronađite najbolji smještaj na Plitvicama koji će zadovoljiti sve vaše želje. U ponudi imamo veliki broj apartmana, soba i kuća uz sami Nacionalni park Plitvička jezera i u okolici. Ukoliko želite doživjeti ljepote Plitvica, odaberite smještaj unutar parka, te iskusite netaknutu prirodu Plitvica iz prve ruke.

Plitvička jezera Smještaj
Želite posjetiti Plitvička jezera i odsjesti u vrhunskom smještaju odmah do nacionalnog parka?

Za istinski odmor i opuštanje od stresa svakodnevice odaberite Plitvice, područje iznimne prirodne ljepote. Kroz šumovit planinski kraj, jedno ispod drugog, niže se šesnaest prekrasnih Plitvičkih jezera kristalne modrozelene boje. Visoki slapovi koji nastaju prelijevanjem vode iz viših jezera u niže svojom ljepotom ostavljaju posjetitelje bez daha. Za odmor na Plitvicama odaberite smještaj iz naše ponude privatnog smještaja i hotela u neposrednoj blizini nacionalnog parka.

Privatni smještaj uključuje sobe u sklopu obiteljskih imanja, što može vašem boravku dati i dodatnu dimenziju toplog gostoprimstva u lokalnoj obitelji, ili apartmane za one koji žele više individualnosti. Pogledajte ponudu hotela i privatnog smještaja na našoj stranici, izaberite onaj koji vama najbolje odgovara i rezervirajte preko interneta ili telefonom.


Members of
members of
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!