Smještaj Plitvice

Smještaj NP Plitvička jezera i u okolici

ODABRANE POSTAVKE:
Promijeni postavke
Napomena: Za veći broj prikazanih rezultata preporučujemo da u glavnoj sezoni odaberete subotu kao prvi dan dolaska u smještaj!
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Apartmani i Soba Robert Plitvice, Kvadratura 70,00 m2

Can recommend this property to every body. A little hard to find, but if using a GPS, use co-ordinates and follow instruction exactly.
Zadnja rezervacija prije 12 dana
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Apartmani i Sobe Čudić Plitvice, Kvadratura 21,00 m2

Objekt je smješten u naselju Donji Babin Potok unutar UNESCO-m zaštićenog Nacionalnog parka Plitvička jezera. U okviru ovog objekta, izgrađenog 2015. ...
Zadnja rezervacija prije 5 dana
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Smještaj
Sobe
Kvadratura
Kat
Ukupna cijena
Rezerviraj
Smještaj nije pronađen, molimo promijenite vaše postavke

Niste pronašli što ste tražili?

KONTAKTIRAJTE NAS


Pronađite najbolji smještaj na Plitvicama koji će zadovoljiti sve vaše želje. U ponudi imamo veliki broj apartmana, soba i kuća uz sami Nacionalni park Plitvička jezera i u okolici. Ukoliko želite doživjeti ljepote Plitvica, odaberite smještaj unutar parka, te iskusite netaknutu prirodu Plitvica iz prve ruke.

Plitvička jezera Smještaj
Želite posjetiti Plitvička jezera i odsjesti u vrhunskom smještaju odmah do nacionalnog parka?

Za istinski odmor i opuštanje od stresa svakodnevice odaberite Plitvice, područje iznimne prirodne ljepote. Kroz šumovit planinski kraj, jedno ispod drugog, niže se šesnaest prekrasnih Plitvičkih jezera kristalne modrozelene boje. Visoki slapovi koji nastaju prelijevanjem vode iz viših jezera u niže svojom ljepotom ostavljaju posjetitelje bez daha. Za odmor na Plitvicama odaberite smještaj iz naše ponude privatnog smještaja i hotela u neposrednoj blizini nacionalnog parka.

Privatni smještaj uključuje sobe u sklopu obiteljskih imanja, što može vašem boravku dati i dodatnu dimenziju toplog gostoprimstva u lokalnoj obitelji, ili apartmane za one koji žele više individualnosti. Pogledajte ponudu hotela i privatnog smještaja na našoj stranici, izaberite onaj koji vama najbolje odgovara i rezervirajte preko interneta ili telefonom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!