Senj

 • Senj-Kvarner-Croatia-01.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-02.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-03.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-04.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-05.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-06.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-07.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-08.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-09.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-10.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-11.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-12.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-13.jpg
 • Senj-Kvarner-Croatia-14.jpg
 Videók megosztása
 Fotók megosztása
 Add hozzá véleményed

Turista információk Senj

Senj – Turisták által kedvelt település és kikötő a velebiti kanálisban. Senj város a Velebit hegység erdős lejtőin és csupasz szikláin helyezkedik, ahol télen általában igen erős bura szél fúj. Ezeket a vidékeket jelentős népesség mozgás jellemzte. Pannóniából, szárazföldi vidékekről, sőt még görög és római geográfusok is említik Senj-t Senia néven. A város múltjának titkai a városi múzeumban megtekinthetők. A történelmi nevezetességek kedvelői meglátogathatják a Nehaj erődöt (Középkori erőd a 16. Századból Senj város szimbóluma), a gótikus városi tanács épültetét ( a Mala placa téren helyezkedik, a városi lozsával a 14. Századból) valamint a Carina palotát (a 18. Századból, itt található a plébánia udvara melyben az érsek és kaptol arhívum, valamint a könyvtár ls a szakrális művészetek gyűjteménye). Senj város vendégeinek a vársi fürdőzőhely is rendelkezésükre áll, a Spasovac öböl és további, tiszta tengervízű kisebb strandok. Mindenképpen látogassa meg az Északi Velebit (Sjeverni Velebit) nemzeti parkot, és a Velebit-I természetvédelmi parkot, élvezze a természet nyújtotta szépségeket. A nyári hónapokban Senj több szórakoztató rendezvénnyel szolgál, amik közül kiemelkedő  a “Nemzetközi Senji-i nyári játékok”, ugyanúgy télen is karnevál várja a vendégeket, utána a halászok festája, Senj-i zenei nyár, a “Havas szent” egyházi ünnep és a “Senji-i vitézek” futball mérkőzés. A gasztronmómia kedvelői a helyi specialitásokat a “Košare“, „Martina“ éttermekben, a „Gajeta“ és „Stari Grad” konobákban próbálhatják ki. Senj-I tartózkodásuk idején nem felejtse el ellátogatni Opatija-ba, Rijeka-ba, Slunj-ba és Karlovac-ba.

Mindenképpen látogassa meg

Opatija a legrégebbi turisztikai hagyományokkal rendelkező város Horvátországban. Parkjai, kivilágított tengerparti sétánya, rendezett strandjai, szökőkutai és villái miatt rendszeresen visszatérő vendégekkel bír. Tekintse meg a város emlékműveit: Szent Jakov templomát, az Angyali Üdvözlet a Boldogságos Szűz Mária plébánia templomot, az evangelikus templomot, Szent Anna templomot, a Szent Márk plébánia templomot, Angiolina parkot, Szent Jakov parkot, Lungomare-t, az Angiolina villát és további emlékműveit melyek a város turizmusának sok éves tradíciójáról tanúskodnak.

Rijeka kikötőváros és a Primorsko- goranske megye központja. A város szimbóluma egy tengeri ékszer, melyet a tengerészek hordtak a tengeri szerencsétlenség elkerülése érdekében. Látogassa meg a város viharos múltját bizonyító történelmi emlékműveket: Municípium palota, Szent Jeromos templomot, egyetemi könyvtárat, a Modern és Korstárs Művészetek Múzeumát, a kormányzói palotát, a Horvát Tengerészeti és Történelmi Múzeumot, Rijeka Városi Múzeumát, a Természettudományi Múzeumot, Bírósági Palotát, Szent Vid templomot, a régi városkaput, a palac Komuna-t, városfalakat, Adam házat, Modello palotát, Szent Miklós pravoszláv templomot, a városi tornyot, Jadran Palotát, kapucinska templomot és további nevezetességeket.

Slunj a Slunjčica i Korana folyók között helyezkedő város. Természetes szépségeiről ismert: patakok (molnár település),  a Slunjčica forrását és a Korana-t. A sport és rekreáció kedvelői halászhatnak, vadászhatnak, fürdőzhetnek, kajak-kenuzhaznak, biciklizhetnek (Slunj. Cetingrad- Slunj reláció) vagy az Óvárosban sétálhatnak.

Karlovac Horvátország szívében helyezkedő város ahol a síkság és hegyes vidékek érintik egymást, 4 folyó összetalálkozásánál (Korana, Kupa, Mrežnica i Dobra). Tekintse meg a város történelmi nevezetességeit: a város főtere- Josip bán Jelačić tér, ferences kolostor és a Szentháromság temploma, a városi múzeum, “Zorin dom” városi színház, zeneiskola, Radoslav Lopašić emlékműve, Vrbanić park, a mérföldkövet, Dubovas óvárost, a Szent József nemzeti sétányt, a Žunac etno galériát, a Katzler pavilont, a Kamensko pálos kolostort és a Havas Szűz Mária templomát.

Foglaljon Senj-be  apartmant, szobát vagy tenger melletti szállást kínálatunkból és töltsön el egy felejthetetlen pihenést családjával és barátaival.

4,3
Vendégek véleményei, értékelések
 • 3,2
   Satzinger (Solo ) 2013.10.03. - 
   No jó belépési lehetőséget a tengerbe, eszik is
  tiszta, kristálytiszta tenger, csendes környéken
   No jó belépési lehetőséget a tengerbe, eszik is
 • 4
   Fazekas (Family with children ) 2013.10.01. - 
  gyönyörű kilátás
  nagy a forgalom, az időjárás (Bora)
 • 4
   Höfner (Couple ) 2013.09.29. - 
   Food éttermekben gyakran nem őshonos (szégyen) és az ár / teljesítmény általában nem áll olyan ételekhez ajánlott, kivéve Medusa Étterem Senj önellátás majdnem olyan drága, mint azt valaha is étel.
  Ideális vízparton durva kirándulásokat a Krk, Rab, Plitvicei tavak gyönyörű tengerpart és a félreeső, sziklás öblök, gyönyörű táj, a kristálytiszta víz gyorsabb bővülése a parti út étterem Medusa ----
   Food éttermekben gyakran nem őshonos (szégyen) és az ár / teljesítmény általában nem áll olyan ételekhez ajánlott, kivéve Medusa Étterem Senj önellátás majdnem olyan drága, mint azt valaha is étel.
 • 4,8
   Sperkova (Family with children ) 2013.09.27. - 
 • 4,6
   Balogh (Couple ) 2013.09.26. - 
  Csodálatos táj.
  Nincs járda a főút mellett... :(
 • 4,6
   kozma (Family with children ) 2013.09.26. - 
  Helybéli emberek, gyerekek kedvessége közvetlensége.
  Minden tökéletes volt:-)
 • 3,6
   mera (Family with children ) 2013.09.25. - 
  senj
  Es un pueblo muy tranquilo, sin demasiado turismo.
  Está alejado de otros lugares de interés.
 • 3,8
   Sleisz (Family with children ) 2013.09.25. - 
  KICSIT KOPOTTAS, DE ÍGY IS NAGYON SZÉP, RÉGI VÁROS. VÉLETLENÜL AZ EGYIK KIS TÉREN RÁTALÁLTUNK JURISICS MIKLÓS SZOBRÁRA, EZ NAGYON SZÉP ÉLMÉNY VOLT, ITT SZÜLETETT!
 • 4
   Sáfár (Family with children ) 2013.09.22. - 
  Csendes, szegély falu. Kevés turista.
  Apró a strandja, nincs kutyával megközelíthető tengerparti része.
 • 4,4
   Dobrowolska (Friends ) 2013.09.13. - 
   nincs járda vagy váll több -, hogy a város központjában a lakásban kellett menni egy viszonylag forgalmas utcán
  kis csendes falu ideális hely a pihenésre, szép kilátással, barátságos emberek
   nincs járda vagy váll több -, hogy a város központjában a lakásban kellett menni egy viszonylag forgalmas utcán
 • 5
   Nóra (Couple ) 2013.09.10. - 
  a vár/ jó, karbantartott utak.
  kevés vásárlási lehetőség.
 • 4,6
   De Pieri (Couple ) 2013.09.08. - 
   Kár, hogy olyan helyen, olyan nagy és szép nem hagyhattam PescaSub fürdőzés után egy fél napot a hivatalok.
  Szép hely, és a gyönyörű táj megtekintés
   Kár, hogy olyan helyen, olyan nagy és szép nem hagyhattam PescaSub fürdőzés után egy fél napot a hivatalok.
 • 3,6
   Woźniczak (Family with children ) 2013.09.07. - 
  Opinia
  Piękne widoki. Czysta woda. Dobre lody. Duży market. Fajna i spokojna atmosfera.
  Kamienie na plaży. Duża rozciągłość miasta tzn. wszędzie daleko.
 • 4,4
   Elter (Family with children ) 2013.09.07. - 
  Mónika
  Senj csodálatos, apró városka. Sosem jártunk még itt, de beleszerettünk! 8 nap alatt egyszer láttunk tomboló tengert aminek a látványa kápráztató volt! A Bora pedig egy igazi különleges hangulatot ad a városnak és a nyaralóknak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az esték hangulatosak, és pezseg az élet egy igazi családias hangulatú városban.
  Haza kellett jönni!!!!
 • 3,6
   Spáčil (Family with children ) 2013.09.05. - 
   Talán semmi sem
  az a fogyasztás, DM, vesz mindent, amire szüksége van. Strandok beton-kő. Mi volt a közepén, augusztus 2. és počasísuper, két nap ezért szeles, de tudjuk, hogy a program még ezekben a napokban (kastély, kirándulás Novi Vinodolski, Crikvenica)
   Talán semmi sem
 • 5
   Mágócsy (Couple ) 2013.09.01. - 
  :)
  Remek a kilátás, a tulajdonossal alig találkoztunk, nem zavarta meg a pihenésünket. :)
  Túlzás azt mondani, hogy nem tetszett, mindennel elégedett voltam. Ami inkább kicsit kellemetlen, hogy a tulajdonos egyáltalán nem beszél angolul, némettel nem próbálkoztam. :)
 • 4
   Dal Secco (Couple ) 2013.08.31. - 
  La posizione del paese, vicino a diverse destinazioni turistiche, ideale per visitare posti differenti.
  Niente.
 • 3,2
   Gassion (Friends ) 2013.08.31. - 
  simple ville de passage
  Calme ! La région autour est magnifique (la mer, les îles, le massif du Velebit)
  Offre touristique un peu faible, pas d''animations pour les jeunes ou les enfants, centre ville un peu triste, dommage car il y a de beaux bâtiments, mais pas mis en valeur. Senj est sympa pour passer 1 jour ou 2, mais pas plus, à moins de vouloir rester isolé et au grand calme !
 • 5
   poggi (Friends ) 2013.08.29. - 
 • 1,8
   Schulzensohn (Friends ) 2013.08.28. - 
  Nem jó, hogy vásárolni, nagyon szeles város, el kellett halasztani kétszer a hajóút. A Krk-sziget, ez valamivel jobb. De mindenhol csak 15 fokos meleg vízzel. Az összehasonlítás (Baltic 18 fok). Láb Baden rendben volt. A szél fújt a strand fedélzet a tengerbe. Ez majd gyorsan el a hullámok. Úszás nélkül cipőt nem lehet járni a vízben. Az lehet kapni minden sarkon ott csak. 3 nap múlva lesz unalmas. Jártunk sok strandok, de ezek mind nagyon sziklás.
  Ahhoz, nézd meg a tengeren.
  Nem jó, hogy vásárolni, nagyon szeles város, el kellett halasztani kétszer a hajóút. A Krk-sziget, ez valamivel jobb. De mindenhol csak 15 fokos meleg vízzel. Az összehasonlítás (Baltic 18 fok). Láb Baden rendben volt. A szél fújt a strand fedélzet a tengerbe. Ez majd gyorsan el a hullámok. Úszás nélkül cipőt nem lehet járni a vízben. Az lehet kapni minden sarkon ott csak. 3 nap múlva lesz unalmas. Jártunk sok strandok, de ezek mind nagyon sziklás.
 • 4,4
   Pákozdi (Couple ) 2013.08.28. - 
  A szállásadó fotói abszolút garancia az ott tapasztaltakra! A meseszép hely, a hangulatos-tiszta szoba, a kedvesség ami a vendégeket várja magáért beszél! A nyugalom, a kilátás teljes felüdülést kínál!
  Nem lehet olyat említeni!
 • 4,2
   Pala (Family with children ) 2013.08.27. - 
  Restaurants visited were good
 • 5
   Tóth (Family with children ) 2013.08.27. - 
  a kemping melletti strandot ajánlom mindenkinek!
 • 4,8
   Csizmadia (Couple ) 2013.08.26. - 
  Hangulatos utcák és remek éttermek, jó strandok jó szórakozási lehetőségek.
  A környékbeli nevezetességekre nem hívják fel a figyelmet, a búvárközpontok egyáltalán nem találhatóak.
 • 4,4
   Morra (Friends ) 2013.08.26. - 
   Semmi negatív rámutatni, mi csak szerencsétlen a szélviszonyok, Senj Xon ahol a Bora fúj állandóan, de ezekben a napokban, hogy tényleg túl erős.
  Nagy tulajdon, felszerelt minden pontján, jelenleg a bútorok és eszközök. aranyos terasz x eltölteni egy kis időt a pihentető este. . .
   Semmi negatív rámutatni, mi csak szerencsétlen a szélviszonyok, Senj Xon ahol a Bora fúj állandóan, de ezekben a napokban, hogy tényleg túl erős.
 • 5
   Takács (Couple ) 2013.08.25. - 
  Hajóút
 • 2
   Bortolussi (Couple ) 2013.08.22. - 
   kínál, nem nagyon kedves turisták
  a tenger
   kínál, nem nagyon kedves turisták
 • 2,8
   Nagy (Family with children ) 2013.08.20. - 
  Nagyon változékony volt az idő a víz roppant hideg, ugyanazon a napon Rab szigeten tőle 50 km re teljesen más klima fogadott bennünk és a viz is jo volt!
 • 4,4
   Magyar (Family with children ) 2013.08.19. - 
  Gyönyörű csendes kis városka legközelebb is visszamegyünk. Kivalló hely a pihenésre és kikapcsolódásra.
  Minden jó volt.
 • 3,4
    (Family with children ) 2013.08.18. - 
   Az információ hiánya a francia, a hiányzó barát egyes lakosok és a kereskedők, akik egyben a gyenge pontja a vétel bizonyos régió Franciaországban.
  Az üdvözlő, jelenléte és kedvessége Katarina és tiszta a lakás biztos vissza fogunk térni. A különböző lehetséges és javasolt tevékenységek, van valami mindenki számára, a minőségi gasztronómia (Hotel Libra), Senj és a labirintus a szigeten Rab.
   Az információ hiánya a francia, a hiányzó barát egyes lakosok és a kereskedők, akik egyben a gyenge pontja a vétel bizonyos régió Franciaországban.
 • 5
   Zergi (Family with children ) 2013.08.15. - 
  Gyönyörű hely !!!! Hangulatos kisváros!!!
  Nincs ilyen.
 • 5
   Debrei (Couple ) 2013.08.14. - 
  Senj város látnivalói bőséges programot nyújtanak az odalátogatónak. Mind az óváros hangulatos utcái, mind a tengerpart változatos partszakaszai festői látványként csalogatják az aktív kikapcsolódásra éhes embert. Akár a város minden zeg-zugát felfedezve, akár a környékbeli települések csábító öbleit meglátogatva töltjük napjainkat, mindenképpen remek élményekkel gazdagodva hajthatjuk álomra a fejünket, hogy aztán álmainkban továbbéljük a természet csodálatos adományainak tárháza által nyújtott szépségeket.
 • 4,6
   Vasas (Family with children ) 2013.08.14. - 
  Szuper hely, csak ajánlani tudom azoknak akik még nem jártak ezen a tengerparti részen (ezen a desztináción).A Várat ki ne hagyják MAGYAR nyelvű leírást kaptunk....és a kilátás onnan...pazar. Látnivalók szépek, a belváros egyedi, keveredik a régi és a már felújított, a kikötő hangulatos. A Strand olyan hideg volt mintha a Balti-tengerben fürödtünk volna. Reggel ajánlom frissítésnek. És a város kiindulópontnak sem utolsó körbejárni az 50-100 km-es körzetet. A szigeteket vagy a VELEBIT hegységet!
 • 4,2
   legendre (Couple ) 2013.08.13. - 
   az információ hiánya francia (írásban vagy beszél), a felfedezés a régióban. aktivitás hiánya nem bárok és éttermek este.
  a méret a város (6600 lakos), és nem túl sok turista. A szép időjárás, a tenger tiszta és a megfelelő hőmérsékletet. tájak, amelyek szép és nem bomlik le a konkrét (kivéve a strand).
   az információ hiánya francia (írásban vagy beszél), a felfedezés a régióban. aktivitás hiánya nem bárok és éttermek este.
 • 4,8
   Koszticza (Family with children ) 2013.08.13. - 
  Érdekes történelmi emlékek. Jó konyhával rendelkező éttermek. Barátságos vendéglátók.
 • 4,6
   Elemér (Family with children ) 2013.08.12. - 
  Környező helyek.
  semmi
 • 5
   Kiss (Family with children ) 2013.08.09. - 
  Nagyon jó beosztású, két fürdőszobás(!) lakás.
  A konyhából hiányoltuk a mikrohullámú sütőt.
 • 4,2
   Teleki (Couple ) 2013.08.05. - 
  Elérhető távolságban van.
  Nem sok információt kaptunk a helyi turisztikai irodában.
 • 4,6
   Gáborné Gavlik (Family with children ) 2013.08.02. - 
  A helybeliek nagyon barátságosak. A szállásadónk Katarina, kedves, szolgálat kész volt. Mindennel megvoltunk elégedve!
 • 3,2
   Rick (Family with children ) 2013.07.31. - 
   Kis város, kis strandok. Nem úgy, mint a légkör, Dubrovnik, de jó egy éjszaka hazafelé.
  Olasz étterem, közel a kikötőhöz
   Kis város, kis strandok. Nem úgy, mint a légkör, Dubrovnik, de jó egy éjszaka hazafelé.
 • 4,8
   Kapczyński (Family with children ) 2013.07.29. - 
   hiány
  gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a hegyekre és a tiszta víz strandok és néhány napos időben mintegy 36 fok 10 napig csend és nyugalom kisváros zsúfolt a turisták valóban pihenni poloecam
   hiány
 • 4,2
   Dobrotkova (Family with children ) 2013.07.28. - 
   Nagyon hideg tengerbe.
  Szép város. Nagyon kedvező áron fagylalt és az étterem, mint a többi hely a Kvarner régióban. Jó és érdekes hajót kínálnak kirándulások a közeli szigetekre.
   Nagyon hideg tengerbe.
 • 4,4
   Keresztesi (Family with children ) 2013.07.28. - 
  Strand rész nem igazán van kialakítva Senj-ben.
 • 5
   Svrčková (Family with children ) 2013.07.26. - 
  kisváros, csendes, legszebb turisztikai attrakció volt számunkra az erőt Nehaj, gyönyörű kilátással a tornyok, a tenger, a város és a környező utcák, ahol üzletek és éttermek, éjszakai horgászat és a Samba fest közelsége Crikvenica több turisztikai és nagyszerű strandok
 • 4,6
   Makowski (Family with children ) 2013.07.25. - 
  Nagyszerű kilátás nyílik a tengerre, 4 percre a strandtól le, b barátságos tulajdonosok.
 • 4,8
   Nagy (Family with children ) 2013.07.22. - 
  Nyugodt, csendes kisváros, Csalados nyaralásra megfelelő.
 • 4,8
   Nagy (Family with children ) 2013.07.22. - 
  Spokojne, ciche miasteczko właściwego rodzinne wakacje.
 • 4,6
   Dezső (Friends Hungary) 2013.07.22. - 
   No muzyka na żywo, miejsca rozrywki, w dowolnym miejscu w mieście.
  Friendly małe miasto z dobrych restauracji.
   No muzyka na żywo, miejsca rozrywki, w dowolnym miejscu w mieście.
 • 4,6
   Bonino (Couple ) 2013.07.20. - 
   hiánya piknik területek a tengerpart (napernyők és napozóágyak)
  az éghajlat, a kristálytiszta tenger, a nyugalmat, az ország infrastruktúráját.
   hiánya piknik területek a tengerpart (napernyők és napozóágyak)
 • 4,6
   Monika (Family with children Hungary) 2013.07.19. - 
  Útitársunk szerint, a város olyan ,mint "kicsi Monaco".Majdnem...
  Reggel és este mindig fújt a szél.
 • 4,6
   Imre (Family with children Hungary) 2013.07.15. - 
  Gyönyörű volt maga a város, a kikötő, csodálatosan tiszta volt a tenger vize. A hegyen lévő várról mesebeli látvány tárult elénk, szinte az egész várost beláttuk.
  Hideg volt a tenger vize.
 • 4
   judit (Family with children Hungary) 2013.07.11. - 
  családoknak tökéletes
  a strand kitűnő kisgyerekeseknek, van sok fa,ami árnyékot biztosít, könnyen belátni az egész területet.
  nem túl vendégszeretők
 • 3
   Stefano (Couple Switzerland) 2013.07.08. - 
   Kevés turisztikai és távol más városokban.
  Nagyon csendes falu azoknak, akik szeretnének pihenni. Tiszta tenger azt is láttuk, a delfinek, de meg kell mozgatni a hajót.
   Kevés turisztikai és távol más városokban.
 • 4,4
   juraj (Couple Slovakia (Slovak Republic)) 2013.06.13. - 
   strandok lehetne jobb
  Ez egy kicsi és nagyon szép város, szép emberek
   strandok lehetne jobb
 • 3
   Petr (Family with children Czech Republic) 2012.10.15. - 
   Csendes kis település, sziklás strandok.
  Ár élelmiszer éttermekben.
 • 4,4
   Robert (Couple Slovakia (Slovak Republic)) 2012.10.03. - 
  Szep kilatas a tengerre, bar csak a teraszrol, tiszta szoba, furdoszoba, kedves vendeglato.
  A huto egy kisse hangos es a haloszobaban van.
 • 4,6
   Anikó Zsuzsa (Family with children Hungary) 2012.09.24. - 
  Érkezésünkor dühöngött a Bora, csodálatos volt a viharos tenger, a hatalmas hullámok - ilyennek még nem láttuk, nagyon élveztük!
 • 4,6
   Edyta (Couple Poland) 2012.09.23. - 
  nyíltan
   :)))))))))))))
  nyíltan
 • 4,8
   Norbert (Couple Hungary) 2012.09.21. - 
  Ott töltött időnk alatt épp a Senj-i nyári karnevál volt. Felejthetetlen élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom.
  A túnusváltások az esetek többségében szombaton vannak, így az utak forgalma sokszorosára nő.
 • 4,4
   Csaba (Friends Hungary) 2012.09.16. - 
  Közelben van a bevásárló, a helyiek nagyon kedvesek, a biztonság pedig tökéletes, mindenki mindet nyitva tart. Hihetetlen.
  Igazan szep part kb 15 perc autoval.
 • 4,6
   Gábor (Solo Hungary) 2012.09.11. - 
  Augusztus elején egy hetet töltöttünk Horvátországban, Senjben. Fantasztikusan éreztük magunkat: szerencsére remek volt az idő, bebarangoltuk a környéket. Legnagyobb örömünkre épp a senji karnevál idejére esett a nyaralásunk. A szállásunk a tengerpart közelében volt, elképesztő kilátás nyílt a várra, a tengerre és a környező szigetekre. Ha egy szóval kellene összefoglalnunk a Horvátországhoz fűződő élményeinket: visszavágyunk.
  Parkolóhelyet találni nem volt mindig egyszerű.
 • 5
   BRAECKELAERE (Couple France) 2012.09.04. - 
  közel a szünet nem látta a gyönyörű tengerpart
 • 5
   Ewa (Family with children Poland) 2012.09.03. - 
  Elhelyezkedés, közel a hozzáférést a tenger, a strand, barátságos kiszolgálással.
 • 4,8
   Marianna (Family with children Hungary) 2012.09.03. - 
  nyaralás fotók
  festői környezet, nyugalom, a strandon nem volt tömeg
  kevés parkoló a strand közelében
 • 5
   Igor (Friends Poland) 2012.09.03. - 
 • 2,6
   Balázs (Couple Hungary) 2012.09.02. - 
  Nagyon hangulatos tengerparti bárok vannak, a KONZUM közelsége megkönnyítette a bevásrlást
 • 3
   Simon (Family with children United Kingdom) 2012.09.02. - 
  1 vacsora Senj elég. Nagy bázis enni, éttermekben felfelé és lefelé parton.
   Este légkörben. Friss hal étteremben. Lehet bérelni csónakok. Snorkeling egy rövid távolságra up partján. Dél-Senj előnyös strandok / települések északra. Snorkeling jó mentén partján. Kedvenc strand a béke, a víz és a szabadtüdős merülés volt Klada. Good location to hegyekben. Nem épült fel úgy érzi, nincs high rise szállások.
  1 vacsora Senj elég. Nagy bázis enni, éttermekben felfelé és lefelé parton.
 • 5
   Tymoteusz (Family with children Poland) 2012.09.02. - 
   Full A németek és az olaszok hangos. Bora hőérzet, lehetővé teszi, napozás a strandon, de ha fúj - nem úszni.
  Kis város, de tipikus déli éghajlat, egy nagy piac és a kis boltok cool. Kenyerek friss levegő állt rendelkezésre, még a széket. 21. A szolgáltatás azt kommunikálni a lengyel.
   Full A németek és az olaszok hangos. Bora hőérzet, lehetővé teszi, napozás a strandon, de ha fúj - nem úszni.
 • 3,8
   Tamás (Friends Hungary) 2012.09.01. - 
  A belvárosban van néhány szűk ódon utca olyan kiskocsmákkal, ahol inkább a helyiek iszogatnak, nagyon hangulatos.
  A strand igen zsúfolt és köves. Érdemes autóba ülni és pár kilóméterrel délebbre próbálkozni.
 • 4,6
   Regina (Family with children Hungary) 2012.08.31. - 
  Szeged
  Családias, szép kis város. Visszatérünk még ide, rendezett strandok, szép környék!!!!
  Kicsit, túlzott volt egy-egy étterem pincéreinek segélykérő pillantása,hogy oda üljünk be:-(
 • 4,2
   Norbert (Family with children Hungary) 2012.08.31. - 
  közelség
  hideg víz, éjszakai élet hiánya...
 • 3,8
   papai (Family with children Romania) 2012.08.31. - 
  senj,b unjevatsca cesta
  Nyugodt hely,baratsagos emberek,kozel a bevasarlo, nyugdijas hangulat
  A part nagyon keskeny es nincs eleg turistanak kialakitva
 • 4,6
   Marta (Couple Hungary) 2012.08.31. - 
  könnyen megközelíthető helyen mind strandolási mind egyéb kirándulási lehetőségek adottak
  a strandok felszereltsége wc-vel, és egyéb kiszolgáló egységekkel még fejleszthető volna
 • 4,4
   Carol (Couple Romania) 2012.08.31. - 
   Nem találtunk egy szabadtéri piacon a helyi fuits és zöldséget.
  Tetszett a régi város és a békés strandok.
   Nem találtunk egy szabadtéri piacon a helyi fuits és zöldséget.
 • 4,8
   Tibor (Family with children Hungary) 2012.08.29. - 
  Mindenkinek ajánlom a NEHAJ ERŐD és a városi múzeum megtekintését is. Megtisztelő volt a Nehaj Erődben a magyar nyelvű ismertető és tájékoztató átadása. Nagyban segített az ott élő emberek és elődjeinek története megismerésében. Az apartman az előzetes várakozásunknak megfelelő volt. A házigazda tulajdonos nagyon kedves és mindent megtett a gondtalan nyaralásunkért. A tenger víz az előzetes jelzéseknek megfelelően tiszta, ami a strandra is igaz. Összeségében minden rendben volt jól éreztük magunkat, köszönet a szervezőknek és az apartman tulajdonosoknak.
  Az utca név táblákat jobban láthatóan /nem házfalon/ javasolnám elhelyezni.
 • 4
   István (Couple Hungary) 2012.08.29. - 
  9022. Győr, Liszt Ferenc u. 27-29. I.e.5.
  A családias hangulat,a vacsora helyi lehetősége,a természeti környezet.
 • 5
   Lajos (Family with children Hungary) 2012.08.23. - 
  Senj
  Gyönyörű város és környéke, Közel van Magyarországhoz, Tiszta tenger
  Haza kell jönni 1 hét után.
 • 4,4
   Juraj (Family with children Slovakia (Slovak Republic)) 2012.08.07. - 
  Szép város, jó strandok, úszás lehetőség.
 • 3,8
   Leo (Family with children France) 2012.07.31. - 
  Senj, nous reviendront te voir !
   Az emberek nagyon barátságosak voltak, a szórakozás, a város és környéke tud menni minden este, és élvezze az Adriai-tenger partján és annak lakóit. Az üzletek nagyon szép, az éttermek és a kávé szerverek rendkívül szép és rendkívüli türelemmel. Röviden, egy szó: félelmetes.
  A strandok betonból és kövekből, hogy fáj a lába egy kicsit vágott, hogy a varázsa a város. Természetesen nagyon kevés homok a parton, de ez egy szégyen.
 • 4,6
   Desmidt (Couple France) 2012.07.30. - 
   Város, gyönyörű környezetben. lehetőséget, hogy látogassa meg sok helyen alentours.Petite város ma is őrzi, és az áramlás a touristes.Restauration tökéletes otthon lakói.
 • 5
   Katarina (Couple Hrvatska) 2012.07.21. - 
   a város történetének, az infrastruktúra, a bankok
 • 2,2
   Johann (Family with children Austria) 2011.09.18. - 
   Tiszta tenger.
  Nincs reggeli benne Quatier.Am strand székekkel és nem cipő nem Sonnenschirme.Ohne gehen.Kein lehetetlen összehasonlítani a víz Olaszország (Jesolo, Caorle vagy.)
 • 5
   LAURA (Family with children France) 2011.09.03. - 
  belle région
  A vár a város. Senj nem messze más oldalakon, mint például a Plitvicei-tavak egyik legszebb természeti park az ország, a Krk, Rab és Pag. Ez a város is elfoglalt, ami nem akar túl sokat mozogni
 • 4,6
   Sofia (Couple Sweden) 2011.08.28. - 
  Nice fishermans village
  A szép emberek szép és élelmiszer!
  A hiánya lehetőségét béreltünk egy robogót vagy egy autó, valamint a turisztikai ajánlatok hiánya.
 • 4
   Martine (Friends France) 2011.08.26. - 
  Senj...
  Senj egy kis település nagyon kellemes, csendes, nyugodt, emberi méretű, jól fekszik az Adriai-tenger partján .. Plivitce tavak 2 órányira, a Krk-sziget elérhető 01:30 .. Semmi gond a parkolás még augusztusban .. biztonságban érezhettük magunkat, mind a "város", hogy a mi úszás a tengerben. A horvát ütközött mindketten nagyon csendes és barátságos .. Ahogy a nyár 2011 volt Európában meglehetősen borúlátóan .. a nap és a hőmérséklet horvát mindenütt az Adria tettek bennünket a világ a jó .. :-)
  Az úthálózat .. bár többé-kevésbé jó állapotban .. csak egy sáv .. és egy kirándulást is könnyen veszi az időt kétszer .. a határátkelők (a szlovén) egy irányba Bármelyik is eltarthat, több mint egy óra (az 3kms ..)
 • 3,8
   Monika (Family with children Hungary) 2011.08.26. - 
  Jó lenne néhány szó az akadálymentesítésről is...
  Fogyatékos családtagjaim is élvezték / látás és értelmileg sérült felnőttek/ A városka nagyon befogadó kedves volt. Gyors és biztonságos az utazás Senjig, a térkép segítségével könnyen megtaláltuk a szállást.
  Akadálymentesítés teljes hiánya a városban és a parton is! De ha mozgásában jó a sérült fiatal, akkor egy kis segítséggel és odafigyeléssel használható a környék is. Nagyon sok a pici perem, amiben meg lehet botlani a városban. Sajnos nálunk a 2 első fog bánja, mert a parton elesett a lányom és kimozdultak a fogai, felrepedt a szája. Ezek figyelembe vételével tudom ajánlani.
 • 3,6
   Andrea (Couple Italy) 2011.08.22. - 
  Posizione centrale
   Álláspontját, amely lehetővé teszi, hogy látogassa meg sok helyen Horvátország, a strand a legszebb Lukovo, Plitvicei tavak, a árvaház Kuterevo medve, Zágráb és Zadar, és így tovább.
  Az árak túl magasak, mint a nyereség az ügyintézők a hely, az árak olasz éttermek és mi kezeltük nagyon melegen valami, úgy tűnt, hogy mi volt a turisták, vagy az olaszok. Kis látni.
 • 4,6
   Kovács (Family with children Hungary) 2011.08.22. - 
  Kellemes hely
  La città è abbastanza occupato, che punto è un week-end di carnevale eravamo lì. Un sacco di marcia era una strada del porto è chiuso! I bambini ogni dodgemeztek notte. Piuttosto un panificio molto, souvenir, ristoranti. Le spiagge sono relativamente piccole, ma non erano affollate, è sufficiente per una città di queste dimensioni. Anche stelle marine sono stati trovati :)
  L‘acqua è un po ‘più freddo che altrove. A pochi chilometri più a sud è molto più piacevole!
 • 4,6
   Ján (Family with children Slovakia (Slovak Republic)) 2011.08.15. - 
  Spokojnosť
   Mi tetszett a vár, a város szép, szintén tegyen egy sétát, üzletek is rendelkezésre állnak
  Gyenge a szociális lehetőségek a strandon
 • 4,4
   lorenzo (Family with children Italy) 2011.08.14. - 
   Nagy város, gyönyörű kilátással a tengerre és a lenyűgöző kilátást.
 • 5
   Sándor (Couple Hungary) 2011.08.13. - 
  Barátságos,tiszta,nyugodt környezet.Szép tiszta tenger,gyönyörű kilátás a várból.
  A várhoz vezető út kissé elhanyagolt,mint a templom melletti park is.
 • 5
   László (Family with children Hungary) 2011.08.12. - 
  Könnyen megközelíthető.
  Kedves hangulatú, nyugodt városka, tiszta strand és tiszta utcák. Vidám fő térrel, kezelhető parkolással.
 • 4,4
   Adrian (Family with children Hungary) 2011.08.11. - 
  Pihenésre nagyon ajánlom.
  A helybéliek nagy része beszéli az angolt és/vagy a németet. De azok is tudnak boldogulni akik nem beszélik egyiket sem, mert a helybéliek nagyon kedvesek és türelmesek. Attól nem kell félni, hogy átverik az embert ;). A strand kavicsos néhol sziklás úszószandál mindenképp kell, de nincs tengerisün (vagy én nem találkoztam vele). Sörözők, bárok, éttermek késő estig nyitva vannak. Az árfekvés mondjuk pesti vagy kicsit drágább - végül is nyaralóhely :) ! Akik pihenésre vágynak a nagyvárosi pörgés után azoknak NAGYON AJÁNLOM korosztálytól függetlenül!
  Éjszakai szórakozó helyek (disco) nem igazán vannak (mondjuk nem is amiatt mentünk)!
 • 3,8
   Miroslav (Family with children Slovakia (Slovak Republic)) 2011.08.06. - 
  Senj 2011
   Szép kisváros történelmi emlékek a kirándulások a környékre
  Mi nem jött időjárás, erős szél, nagyon hideg, kevesebb szórakozási lehetőséget, mint pl. Crikvenica.
 • 4,6
   Felicia (Friends Hungary) 2011.08.04. - 
 • 3,8
   Gelléri Márk (Couple Hungary) 2011.08.01. - 
  hosszútávra nem ajánlom
  szép kikötő szép hangulatos várkert
  kicsi város nincs sok látni való hosszabb távon
 • 4,4
   Marta (Couple Hungary) 2011.07.30. - 
 • 4
   Stefan (Couple Slovakia (Slovak Republic)) 2011.07.29. - 
  igen szép a város :)
  a szép nagy kikökő és a szuper fagylaltjuk :P :)
  az hogy majdnem elcsaptak az autók, mert forgalmas hely és járda alig van ...:S viszont, ha tehetnénk azonnal visszamennénk :))
 • 4,6
   Diego Angelo (Couple Italy) 2011.07.25. - 
  Molto soddisfatto
   hangulatos lakás, tiszta és nagyon jól elégedett organizzato.Corrispondente a descrizione.Molto
 • 3,4
   bureac (Family with children Italy) 2011.07.19. - 
   gyönyörű kilátással rendelkező, csendes hely a kikapcsolódásra
  kis éjszakai élet
 • 4,4
   Ralf (Family with children Germany) 2011.07.17. - 
  eindrücke senj
   sok helyen, hogy látogassa meg a jó erreichbar.highight bootsfart Krk sziget (elérhető a kikötő)
 • 4,8
   Liliana (Friends Hungary) 2011.07.17. - 
  minden korosztálynak nyújt elfoglaltsági lehetőséget
  szép, tiszta város, minden korosztálynak tud nyújtani valami elfoglaltságot, akár családdal jövünk, akár baráti társasággal, tuti, hogy jól fogjuk érezni magunkat :)
  nem volt negatív észrevételem
 • 4,8
   János (Couple Hungary) 2011.07.15. - 
  A város elhelyezkedése, a hegyek.
 • 4,2
   István (Couple Hungary) 2011.07.06. - 
  Jól éreztük magunkat.
  Kikötő, strand, változatos a part, búvárkodás, tiszta víz, kedves emberek, az erőd, ...
  Kevés étterem, nagy volt a szél, romos óváros
 • 4,4
   Hilda (Family with children Hungary) 2011.06.29. - 
  Senj
  Csendes kis halászváros, nincs sok turista, nincsenek üzletek, gyönyörű, tiszta a tenger.
  minden tetszett
 • 3,6
   Eva (Couple Sweden) 2011.06.25. - 
   A fogadó volt szép és helpfull.Senj közelében található helyek meglátogatjuk, mint Plivice Jezera és Krk.
  Mindezek lépcsőn .... senki nem mondta nekünk, hogy before.If voltunk informated, talán choise anotherapartment közelebb a megtekintéséhez és a város.
 • 4,2
   Csilla (Couple Hungary) 2011.06.18. - 
  vendégszeretet, barátságos helyiek, finom ételek, színvonalas vendéglátás
  hiányoznak a járdák, az útszéli közlekedés nem biztonságos

Powered by Google Translate

erőd nézetfiammal a partonpárom és kisfiamSenj nappalSenj naplementeErőd Senj-benSenj - Erődle lac D'Ogulin1 cascade du parc de Pltvicka1 ruelle de la ville de RabSenj kikötőjeNehaj vára Senjben délutáni fénybenSenj város látképe lemenő Nap fényébenMeseszép naplementében gyönyörködhetünk Senj tengerpartjárólNehaj vára Senjben délutáni fénybenSenj kikötőjeSenj látképe lemenő Nap fényébenMeseszép naplemente Senj tengerpartjárólkikötőközponttengervárkikötővárvár oldalából a kikötővár
 Fotók megosztása
 Videók megosztása
Szálláskereső
(excl. infants 0-2)


Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 40,53 €
 • Személy: 2 - 3
Szoba - Senj
 • Szoba (Senj)
 • tól 40,00 €
 • Személy: 2
 • Utolsó foglalás 19 napja
  Értékelés: Tökéletes ( 5,0 )
Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 50,00 €
 • Személy: 4 - 5
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,9 )
Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 79,62 €
 • Személy: 4 - 6
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,8 )
Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 50,65 €
 • Személy: 3 - 5
 • Értékelés: Átlagon felüli ( 4,4 )
* ár 31.05.2014 maximális befogadókészség és 7 napos minimális napok száma
Apartman - 69861
Apartman   tól 429 € 364 €
01.05 - 31.05  - 15%
Horvátország / Senj Személyek száma 4-6
Helységek közeliben ()