SenjSenj

még több fotó

Bezár

Vendégek véleményei, értékelések: 4,20/5

Lásd az összes értékelést

 Videók megosztása    Fotók megosztása    Add hozzá véleményed
 • Share

Turista információk Senj

Senj – Turisták által kedvelt település és kikötő a velebiti kanálisban. Senj város a Velebit hegység erdős lejtőin és csupasz szikláin helyezkedik, ahol télen általában igen erős bura szél fúj. Ezeket a vidékeket jelentős népesség mozgás jellemzte. Pannóniából, szárazföldi vidékekről, sőt még görög és római geográfusok is említik Senj-t Senia néven. A város múltjának titkai a városi múzeumban megtekinthetők. A történelmi nevezetességek kedvelői meglátogathatják a Nehaj erődöt (Középkori erőd a 16. Századból Senj város szimbóluma), a gótikus városi tanács épültetét ( a Mala placa téren helyezkedik, a városi lozsával a 14. Századból) valamint a Carina palotát (a 18. Századból, itt található a plébánia udvara melyben az érsek és kaptol arhívum, valamint a könyvtár ls a szakrális művészetek gyűjteménye). Senj város vendégeinek a vársi fürdőzőhely is rendelkezésükre áll, a Spasovac öböl és további, tiszta tengervízű kisebb strandok. Mindenképpen látogassa meg az Északi Velebit (Sjeverni Velebit) nemzeti parkot, és a Velebit-I természetvédelmi parkot, élvezze a természet nyújtotta szépségeket. A nyári hónapokban Senj több szórakoztató rendezvénnyel szolgál, amik közül kiemelkedő  a “Nemzetközi Senji-i nyári játékok”, ugyanúgy télen is karnevál várja a vendégeket, utána a halászok festája, Senj-i zenei nyár, a “Havas szent” egyházi ünnep és a “Senji-i vitézek” futball mérkőzés. A gasztronmómia kedvelői a helyi specialitásokat a “Košare“, „Martina“ éttermekben, a „Gajeta“ és „Stari Grad” konobákban próbálhatják ki. Senj-I tartózkodásuk idején nem felejtse el ellátogatni Opatija-ba, Rijeka-ba, Slunj-ba és Karlovac-ba.

Mindenképpen látogassa meg

Opatija a legrégebbi turisztikai hagyományokkal rendelkező város Horvátországban. Parkjai, kivilágított tengerparti sétánya, rendezett strandjai, szökőkutai és villái miatt rendszeresen visszatérő vendégekkel bír. Tekintse meg a város emlékműveit: Szent Jakov templomát, az Angyali Üdvözlet a Boldogságos Szűz Mária plébánia templomot, az evangelikus templomot, Szent Anna templomot, a Szent Márk plébánia templomot, Angiolina parkot, Szent Jakov parkot, Lungomare-t, az Angiolina villát és további emlékműveit melyek a város turizmusának sok éves tradíciójáról tanúskodnak.

Rijeka kikötőváros és a Primorsko- goranske megye központja. A város szimbóluma egy tengeri ékszer, melyet a tengerészek hordtak a tengeri szerencsétlenség elkerülése érdekében. Látogassa meg a város viharos múltját bizonyító történelmi emlékműveket: Municípium palota, Szent Jeromos templomot, egyetemi könyvtárat, a Modern és Korstárs Művészetek Múzeumát, a kormányzói palotát, a Horvát Tengerészeti és Történelmi Múzeumot, Rijeka Városi Múzeumát, a Természettudományi Múzeumot, Bírósági Palotát, Szent Vid templomot, a régi városkaput, a palac Komuna-t, városfalakat, Adam házat, Modello palotát, Szent Miklós pravoszláv templomot, a városi tornyot, Jadran Palotát, kapucinska templomot és további nevezetességeket.

Slunj a Slunjčica i Korana folyók között helyezkedő város. Természetes szépségeiről ismert: patakok (molnár település),  a Slunjčica forrását és a Korana-t. A sport és rekreáció kedvelői halászhatnak, vadászhatnak, fürdőzhetnek, kajak-kenuzhaznak, biciklizhetnek (Slunj. Cetingrad- Slunj reláció) vagy az Óvárosban sétálhatnak.

Karlovac Horvátország szívében helyezkedő város ahol a síkság és hegyes vidékek érintik egymást, 4 folyó összetalálkozásánál (Korana, Kupa, Mrežnica i Dobra). Tekintse meg a város történelmi nevezetességeit: a város főtere- Josip bán Jelačić tér, ferences kolostor és a Szentháromság temploma, a városi múzeum, “Zorin dom” városi színház, zeneiskola, Radoslav Lopašić emlékműve, Vrbanić park, a mérföldkövet, Dubovas óvárost, a Szent József nemzeti sétányt, a Žunac etno galériát, a Katzler pavilont, a Kamensko pálos kolostort és a Havas Szűz Mária templomát.

Foglaljon Senj-be  apartmant, szobát vagy tenger melletti szállást kínálatunkból és töltsön el egy felejthetetlen pihenést családjával és barátaival.

Több  Bezár 

Vendég vélemények Senj

4,2 / 5
Vendégek véleményei, értékelések

Légkör:
4,40
4,40
Biztonság:
4,50
4,50
Strand:
3,80
3,80
Turisztikai ajánlatok:
3,80
3,80
Barátságos helybéliek:
4,50
4,50
 •  József
  (Családi, Hungary) 2014.09.07. -  Értékelés: 4,2

  Az étterem közel volt és magyarul is olvasható az étlapjuk.
  A kavicsos strandok a sziklás partvidék lehetőségei miatt szűkössek és hirtelen mélyülnek.
 •  Ferenc
  (Pár, Hungary) 2014.08.30. -  Értékelés: 5

  Kellemes
  Gyönyörű a táj. Kellemes és hangulatos a környezet. Barátságos emberek. Jó kiszolgálás. Baráti árak a boltokban.
 •  Csaba
  (Pár, Hungary) 2014.08.27. -  Értékelés: 4,2

  Nyugalmas
  Nehaj várát érdemes meglátogatni, a felső szintről gyönyörű a kilátás, bent pedig gazdag helytörténeti kiállítás is van. Sok kis kiülős étterem van Senjben, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A városi stand lebetonozott, illetve helyenként aprókavicsos. A betonozott részeken még úszócipő sem kell, bár ott gyorsan mélyül a víz. A kis öblök romantikusak. A városban sok emlék utal szülöttére, Jurisics Miklósra.
  Nem volt bazársor a parton, több ház és tér nincs felújítva.

Powered by Google Translate

Válassza ki a riviérát

SZÁLLÁSKERESŐ

Érkezési időpont
Távozási időpont
Felnőttek 18+
Gyerekek 0-17
Az indulás dátuma (óra és perc is):
Az átadás dátuma (óra és perc is):
További szállásfajták Senj


Térkép

Senj szállás ajánlatunk

* ár 2015. június maximális befogadókészség és 7 napos minimális napok száma

Szoba - Senj

Szoba Milena

From 40 €
 • Senj,
 • Személy: 2
 • Értékelés: Átlagon felüli ( 4,3 )
Apartman - Senj

Apartman Neda

From 50 €
 • Senj,
 • Személy: 4
 • Utolsó foglalás 14 napja
  Értékelés: Átlagon felüli ( 4,2 )
Apartman - Senj

Apartman Marijanka

From 50 €
 • Senj,
 • Személy: 4-6
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,7 )
Apartman - Senj

Apartman Milan

From 50 €
 • Senj,
 • Személy: 4-6
 • Értékelés: Tökéletes ( 5,0 )