Senj

 • Senj-Kvarner-Croatia-01
 • Senj-Kvarner-Croatia-02
 • Senj-Kvarner-Croatia-03
 • Senj-Kvarner-Croatia-04
 • Senj-Kvarner-Croatia-05
 • Senj-Kvarner-Croatia-06
 • Senj-Kvarner-Croatia-07
 • Senj-Kvarner-Croatia-08
 • Senj-Kvarner-Croatia-09
 • Senj-Kvarner-Croatia-10
 • Senj-Kvarner-Croatia-11
 • Senj-Kvarner-Croatia-12
 • Senj-Kvarner-Croatia-13
 • Senj-Kvarner-Croatia-14
 Videók megosztása
 Fotók megosztása
 Add hozzá véleményed

Turista információk Senj

Senj – Turisták által kedvelt település és kikötő a velebiti kanálisban. Senj város a Velebit hegység erdős lejtőin és csupasz szikláin helyezkedik, ahol télen általában igen erős bura szél fúj. Ezeket a vidékeket jelentős népesség mozgás jellemzte. Pannóniából, szárazföldi vidékekről, sőt még görög és római geográfusok is említik Senj-t Senia néven. A város múltjának titkai a városi múzeumban megtekinthetők. A történelmi nevezetességek kedvelői meglátogathatják a Nehaj erődöt (Középkori erőd a 16. Századból Senj város szimbóluma), a gótikus városi tanács épültetét ( a Mala placa téren helyezkedik, a városi lozsával a 14. Századból) valamint a Carina palotát (a 18. Századból, itt található a plébánia udvara melyben az érsek és kaptol arhívum, valamint a könyvtár ls a szakrális művészetek gyűjteménye). Senj város vendégeinek a vársi fürdőzőhely is rendelkezésükre áll, a Spasovac öböl és további, tiszta tengervízű kisebb strandok. Mindenképpen látogassa meg az Északi Velebit (Sjeverni Velebit) nemzeti parkot, és a Velebit-I természetvédelmi parkot, élvezze a természet nyújtotta szépségeket. A nyári hónapokban Senj több szórakoztató rendezvénnyel szolgál, amik közül kiemelkedő  a “Nemzetközi Senji-i nyári játékok”, ugyanúgy télen is karnevál várja a vendégeket, utána a halászok festája, Senj-i zenei nyár, a “Havas szent” egyházi ünnep és a “Senji-i vitézek” futball mérkőzés. A gasztronmómia kedvelői a helyi specialitásokat a “Košare“, „Martina“ éttermekben, a „Gajeta“ és „Stari Grad” konobákban próbálhatják ki. Senj-I tartózkodásuk idején nem felejtse el ellátogatni Opatija-ba, Rijeka-ba, Slunj-ba és Karlovac-ba.

Mindenképpen látogassa meg

Opatija a legrégebbi turisztikai hagyományokkal rendelkező város Horvátországban. Parkjai, kivilágított tengerparti sétánya, rendezett strandjai, szökőkutai és villái miatt rendszeresen visszatérő vendégekkel bír. Tekintse meg a város emlékműveit: Szent Jakov templomát, az Angyali Üdvözlet a Boldogságos Szűz Mária plébánia templomot, az evangelikus templomot, Szent Anna templomot, a Szent Márk plébánia templomot, Angiolina parkot, Szent Jakov parkot, Lungomare-t, az Angiolina villát és további emlékműveit melyek a város turizmusának sok éves tradíciójáról tanúskodnak.

Rijeka kikötőváros és a Primorsko- goranske megye központja. A város szimbóluma egy tengeri ékszer, melyet a tengerészek hordtak a tengeri szerencsétlenség elkerülése érdekében. Látogassa meg a város viharos múltját bizonyító történelmi emlékműveket: Municípium palota, Szent Jeromos templomot, egyetemi könyvtárat, a Modern és Korstárs Művészetek Múzeumát, a kormányzói palotát, a Horvát Tengerészeti és Történelmi Múzeumot, Rijeka Városi Múzeumát, a Természettudományi Múzeumot, Bírósági Palotát, Szent Vid templomot, a régi városkaput, a palac Komuna-t, városfalakat, Adam házat, Modello palotát, Szent Miklós pravoszláv templomot, a városi tornyot, Jadran Palotát, kapucinska templomot és további nevezetességeket.

Slunj a Slunjčica i Korana folyók között helyezkedő város. Természetes szépségeiről ismert: patakok (molnár település),  a Slunjčica forrását és a Korana-t. A sport és rekreáció kedvelői halászhatnak, vadászhatnak, fürdőzhetnek, kajak-kenuzhaznak, biciklizhetnek (Slunj. Cetingrad- Slunj reláció) vagy az Óvárosban sétálhatnak.

Karlovac Horvátország szívében helyezkedő város ahol a síkság és hegyes vidékek érintik egymást, 4 folyó összetalálkozásánál (Korana, Kupa, Mrežnica i Dobra). Tekintse meg a város történelmi nevezetességeit: a város főtere- Josip bán Jelačić tér, ferences kolostor és a Szentháromság temploma, a városi múzeum, “Zorin dom” városi színház, zeneiskola, Radoslav Lopašić emlékműve, Vrbanić park, a mérföldkövet, Dubovas óvárost, a Szent József nemzeti sétányt, a Žunac etno galériát, a Katzler pavilont, a Kamensko pálos kolostort és a Havas Szűz Mária templomát.

Foglaljon Senj-be  apartmant, szobát vagy tenger melletti szállást kínálatunkból és töltsön el egy felejthetetlen pihenést családjával és barátaival.

4,3
 Vendégek véleményei, értékelések
 • 4,4
   Juraj (Családi Slovakia (Slovak Republic)) 2012.08.07. - 

  Szép város, jó strandok, úszás lehetőség.
 • 3,8
   Leo (Családi France) 2012.07.31. - 

  Senj, nous reviendront te voir !
   Az emberek nagyon barátságosak voltak, a szórakozás, a város és környéke tud menni minden este, és élvezze az Adriai-tenger partján és annak lakóit. Az üzletek nagyon szép, az éttermek és a kávé szerverek rendkívül szép és rendkívüli türelemmel. Röviden, egy szó: félelmetes.
  A strandok betonból és kövekből, hogy fáj a lába egy kicsit vágott, hogy a varázsa a város. Természetesen nagyon kevés homok a parton, de ez egy szégyen.
 • 4,6
   Desmidt (Pár France) 2012.07.30. - 

   Város, gyönyörű környezetben. lehetőséget, hogy látogassa meg sok helyen alentours.Petite város ma is őrzi, és az áramlás a touristes.Restauration tökéletes otthon lakói.
 • 5
   Katarina (Pár Hrvatska) 2012.07.21. - 

   a város történetének, az infrastruktúra, a bankok
 • 2,2
   Johann (Családi Austria) 2011.09.18. - 

   Tiszta tenger.
  Nincs reggeli benne Quatier.Am strand székekkel és nem cipő nem Sonnenschirme.Ohne gehen.Kein lehetetlen összehasonlítani a víz Olaszország (Jesolo, Caorle vagy.)
 • 5
   LAURA (Családi France) 2011.09.03. - 

  belle région
  A vár a város. Senj nem messze más oldalakon, mint például a Plitvicei-tavak egyik legszebb természeti park az ország, a Krk, Rab és Pag. Ez a város is elfoglalt, ami nem akar túl sokat mozogni
 • 4,6
   Sofia (Pár Sweden) 2011.08.28. - 

  Nice fishermans village
  A szép emberek szép és élelmiszer!
  A hiánya lehetőségét béreltünk egy robogót vagy egy autó, valamint a turisztikai ajánlatok hiánya.
 • 4
   Martine (Baráti társaság France) 2011.08.26. - 

  Senj...
  Senj egy kis település nagyon kellemes, csendes, nyugodt, emberi méretű, jól fekszik az Adriai-tenger partján .. Plivitce tavak 2 órányira, a Krk-sziget elérhető 01:30 .. Semmi gond a parkolás még augusztusban .. biztonságban érezhettük magunkat, mind a "város", hogy a mi úszás a tengerben. A horvát ütközött mindketten nagyon csendes és barátságos .. Ahogy a nyár 2011 volt Európában meglehetősen borúlátóan .. a nap és a hőmérséklet horvát mindenütt az Adria tettek bennünket a világ a jó .. :-)
  Az úthálózat .. bár többé-kevésbé jó állapotban .. csak egy sáv .. és egy kirándulást is könnyen veszi az időt kétszer .. a határátkelők (a szlovén) egy irányba Bármelyik is eltarthat, több mint egy óra (az 3kms ..)
 • 3,8
   Monika (Családi Hungary) 2011.08.26. - 

  Jó lenne néhány szó az akadálymentesítésről is...
  Fogyatékos családtagjaim is élvezték / látás és értelmileg sérült felnőttek/ A városka nagyon befogadó kedves volt. Gyors és biztonságos az utazás Senjig, a térkép segítségével könnyen megtaláltuk a szállást.
  Akadálymentesítés teljes hiánya a városban és a parton is! De ha mozgásában jó a sérült fiatal, akkor egy kis segítséggel és odafigyeléssel használható a környék is. Nagyon sok a pici perem, amiben meg lehet botlani a városban. Sajnos nálunk a 2 első fog bánja, mert a parton elesett a lányom és kimozdultak a fogai, felrepedt a szája. Ezek figyelembe vételével tudom ajánlani.
 • 3,6
   Andrea (Pár Italy) 2011.08.22. - 

  Posizione centrale
   Álláspontját, amely lehetővé teszi, hogy látogassa meg sok helyen Horvátország, a strand a legszebb Lukovo, Plitvicei tavak, a árvaház Kuterevo medve, Zágráb és Zadar, és így tovább.
  Az árak túl magasak, mint a nyereség az ügyintézők a hely, az árak olasz éttermek és mi kezeltük nagyon melegen valami, úgy tűnt, hogy mi volt a turisták, vagy az olaszok. Kis látni.
 • 4,6
   Kovács (Családi Hungary) 2011.08.22. - 

  Kellemes hely
  La città è abbastanza occupato, che punto è un week-end di carnevale eravamo lì. Un sacco di marcia era una strada del porto è chiuso! I bambini ogni dodgemeztek notte. Piuttosto un panificio molto, souvenir, ristoranti. Le spiagge sono relativamente piccole, ma non erano affollate, è sufficiente per una città di queste dimensioni. Anche stelle marine sono stati trovati :)
  L‘acqua è un po ‘più freddo che altrove. A pochi chilometri più a sud è molto più piacevole!
 • 4,6
   Ján (Családi Slovakia (Slovak Republic)) 2011.08.15. - 

  Spokojnosť
   Mi tetszett a vár, a város szép, szintén tegyen egy sétát, üzletek is rendelkezésre állnak
  Gyenge a szociális lehetőségek a strandon
 • 4,4
   lorenzo (Családi Italy) 2011.08.14. - 

   Nagy város, gyönyörű kilátással a tengerre és a lenyűgöző kilátást.
 • 5
   Sándor (Pár Hungary) 2011.08.13. - 

  Barátságos,tiszta,nyugodt környezet.Szép tiszta tenger,gyönyörű kilátás a várból.
  A várhoz vezető út kissé elhanyagolt,mint a templom melletti park is.
 • 5
   László (Családi Hungary) 2011.08.12. - 

  Könnyen megközelíthető.
  Kedves hangulatú, nyugodt városka, tiszta strand és tiszta utcák. Vidám fő térrel, kezelhető parkolással.
 • 4,4
   Adrian (Családi Hungary) 2011.08.11. - 

  Pihenésre nagyon ajánlom.
  A helybéliek nagy része beszéli az angolt és/vagy a németet. De azok is tudnak boldogulni akik nem beszélik egyiket sem, mert a helybéliek nagyon kedvesek és türelmesek. Attól nem kell félni, hogy átverik az embert ;). A strand kavicsos néhol sziklás úszószandál mindenképp kell, de nincs tengerisün (vagy én nem találkoztam vele). Sörözők, bárok, éttermek késő estig nyitva vannak. Az árfekvés mondjuk pesti vagy kicsit drágább - végül is nyaralóhely :) ! Akik pihenésre vágynak a nagyvárosi pörgés után azoknak NAGYON AJÁNLOM korosztálytól függetlenül!
  Éjszakai szórakozó helyek (disco) nem igazán vannak (mondjuk nem is amiatt mentünk)!
 • 3,8
   Miroslav (Családi Slovakia (Slovak Republic)) 2011.08.06. - 

  Senj 2011
   Szép kisváros történelmi emlékek a kirándulások a környékre
  Mi nem jött időjárás, erős szél, nagyon hideg, kevesebb szórakozási lehetőséget, mint pl. Crikvenica.
 • 4,6
   Felicia (Baráti társaság Hungary) 2011.08.04. - 

 • 3,8
   Gelléri Márk (Pár Hungary) 2011.08.01. - 

  hosszútávra nem ajánlom
  szép kikötő szép hangulatos várkert
  kicsi város nincs sok látni való hosszabb távon
 • 4,4
   Marta (Pár Hungary) 2011.07.30. - 

 • 4
   Stefan (Pár Slovakia (Slovak Republic)) 2011.07.29. - 

  igen szép a város :)
  a szép nagy kikökő és a szuper fagylaltjuk :P :)
  az hogy majdnem elcsaptak az autók, mert forgalmas hely és járda alig van ...:S viszont, ha tehetnénk azonnal visszamennénk :))
 • 4,6
   Diego Angelo (Pár Italy) 2011.07.25. - 

  Molto soddisfatto
   hangulatos lakás, tiszta és nagyon jól elégedett organizzato.Corrispondente a descrizione.Molto
 • 3,4
   bureac (Családi Italy) 2011.07.19. - 

   gyönyörű kilátással rendelkező, csendes hely a kikapcsolódásra
  kis éjszakai élet
 • 4,4
   Ralf (Családi Germany) 2011.07.17. - 

  eindrücke senj
   sok helyen, hogy látogassa meg a jó erreichbar.highight bootsfart Krk sziget (elérhető a kikötő)
 • 4,8
   Liliana (Baráti társaság Hungary) 2011.07.17. - 

  minden korosztálynak nyújt elfoglaltsági lehetőséget
  szép, tiszta város, minden korosztálynak tud nyújtani valami elfoglaltságot, akár családdal jövünk, akár baráti társasággal, tuti, hogy jól fogjuk érezni magunkat :)
  nem volt negatív észrevételem
 • 4,8
   János (Pár Hungary) 2011.07.15. - 

  A város elhelyezkedése, a hegyek.
 • 4,2
   István (Pár Hungary) 2011.07.06. - 

  Jól éreztük magunkat.
  Kikötő, strand, változatos a part, búvárkodás, tiszta víz, kedves emberek, az erőd, ...
  Kevés étterem, nagy volt a szél, romos óváros
 • 4,4
   Hilda (Családi Hungary) 2011.06.29. - 

  Senj
  Csendes kis halászváros, nincs sok turista, nincsenek üzletek, gyönyörű, tiszta a tenger.
  minden tetszett
 • 3,6
   Eva (Pár Sweden) 2011.06.25. - 

   A fogadó volt szép és helpfull.Senj közelében található helyek meglátogatjuk, mint Plivice Jezera és Krk.
  Mindezek lépcsőn .... senki nem mondta nekünk, hogy before.If voltunk informated, talán choise anotherapartment közelebb a megtekintéséhez és a város.
 • 4,2
   Csilla (Pár Hungary) 2011.06.18. - 

  vendégszeretet, barátságos helyiek, finom ételek, színvonalas vendéglátás
  hiányoznak a járdák, az útszéli közlekedés nem biztonságos

Powered by Google Translate

 • erőd nézet
 • fiammal a parton
 • párom és kisfiam
 • Senj nappal
 • Senj naplemente
 • Erőd Senj-ben
 • Senj - Erőd
 • le lac D'Ogulin
 • 1 cascade du parc de Pltvicka
 • 1 ruelle de la ville de Rab
 • Senj kikötője
 • Nehaj vára Senjben délutáni fényben
 • Senj város látképe lemenő Nap fényében
 • Meseszép naplementében gyönyörködhetünk Senj tengerpartjáról
 • Nehaj vára Senjben délutáni fényben
 • Senj kikötője
 • Senj látképe lemenő Nap fényében
 • Meseszép naplemente Senj tengerpartjáról
 • kikötő
 • központ
 • tenger
 • vár
 • kikötő
 • vár
 • vár oldalából a kikötő
 • vár
 Fotók megosztása
 Videók megosztása

SZÁLLÁSKERESŐ
(excl. infants 0-2)
Az indulás dátuma (óra és perc is):
Az átadás dátuma (óra és perc is):


Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 85,74 €
 • Személy: 4 - 6
 • Értékelés: Átlagon felüli ( 4,6 )

Szoba - Senj
 • Szoba (Senj)
 • tól 54,30 €
 • Személy: 2
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,9 )

Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 94,08 €
 • Személy: 4 - 6
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,8 )

Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 71,45 €
 • Személy: 4 - 5
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,9 )

Apartman - Senj
 • Apartman (Senj)
 • tól 85,70 €
 • Személy: 4 - 5
 • Értékelés: Tökéletes ( 4,9 )

* ár 31.05.2014 maximális befogadókészség és 7 napos minimális napok száma
Helységek közeliben ()